Fiul lui Nick Cave a murit. Muzicianul trăiește tragedia pierderii unui copil pentru a doua oară

Data publicării:
Nick Cave, captură video Instagram
Descriere foto: Nick Cave, captură video Instagram

Muzicianul Nick Cave confirmă decesul unuia dintre fiii lui, Jethro, la vârsta de 31 de ani

Muzicianul australian Nick Cave a anunţat luni că unul dintre fiii lui, Jethro Lazenby, s-a stins din viaţa la vârsta de 31 de ani, fără să dea detalii despre circumstanţele decesului.

"Cu multă tristeţe pot confirma că fiul meu Jethro a murit", a scris muzicianul stabilit în Marea Britanie, într-un comunicat difuzat de publicaţia britanică NME.

În comunicat, liderul trupei Bad Seeds, în vârstă de 64 de ani, adaugă că ar fi "recunoscător" ca în aceste momente familia sa să se poată bucura de "intimitate".


"Am fi recunoscători pentru intimitatea familiei în acest moment".

Jethro Lazenby, care a lucrat ca actor, fotograf şi model şi care folosea uneori numele Jethro Cave, a făcut închisoare la începutul acestui an pentru agresarea mamei sale, Beau Lazenby, fost fotomodel, potrivit unor informaţii apărute în presă.

Născut la Melbourne, în 1991, Jethro a aflat la 8 ani că este fiul legendarului artist.

Ştirea decesului vine la şapte ani după ce Nick Cave a pierdut un alt fiu, Arthur - a cărui mamă este actuala parteneră a lui Cave, creatoare de modă britanică Susie Bick -, decedat la vârsta de 15 ani după ce a căzut de pe o faleză la Brighton (Anglia) în urma consumului de LSD, notează Agerpres. 

În urma unei anchete s-a aflat că adolescentul luase LSD înainte de cădere, pe care medicul legist a considerat-o accidentală.

Cave a scris mai târziu despre "imensitatea" durerii sale și a spus că l-a simțit pe Arthur alături de el tot timpul.

"Îl aud cum îmi vorbește, mă ghidează, chiar dacă nu este acolo".

Muzicianul, care este cunoscut mai ales pentru activitatea sa cu The Bad Seeds, s-a mutat ulterior la Los Angeles împreună cu soția sa, deoarece "Brighton devenise prea trist".

"Ne-am întors, totuși, odată ce ne-am dat seama că, indiferent unde am locuit, pur și simplu ne luăm tristețea cu noi", a reflectat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel