Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri dureroase despre tatăl său. Artistul ar fi împlinit astăzi 72 de ani: „De fiecare dată există durerea...”

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Fiul lui Liviu Vasilică a făcut confesiuni dureroase despre tatăl său. Regretatul artist și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere.

Liviu Vasilică s-a stins din viață în urmă cu 18 ani. Regretatul artist ar fi împlinit astăzi, 2 iulie, 72 de ani. În această zi, fiul cântărețului a făut confesiuni dureroase despre tatăl său. Florin Vasilică a mărturisit că a avut o relație foarte strânsă cu tatăl său și l-a considerat cel mai bun prieten al său. 

Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri dureroase despre tatăl său

Fiul lui Liviu Vasilică a recunoscut că îi lipsește foarte mult tatăl său și chiar dacă timpul trce, durerea a rămas la fel de mare. De asemenea, artistul a declarat că vrea ca oamenii să-și amintească în continuare de tatăl său prin melodiiile sale și prin vocea pe care a moștenit-o de la părintele său. 

„De fiecare dată există durerea aceea că el nu mai este printre noi și faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică starea aceasta de durere și de părere de rău, dar anul acesta se împlinesc 18 ani de când tatăl meu a dispărut și pot să spun cu mândrie că am reușit să-l țin în actualitate și o să specific pentru că multă lume nu înțelege lucrul acesta. (...) Cei ce l-au iubit și i-au apreciat muzica nu l-au uitat, bineînțeles”, a mărturisit Florin Vasilică, la Antena Stars.

„Pentru mine a fost și rămâne pentru totdeauna cel mai bun prieten pe care l-am avut, pentru că el mi-a fost alături în toate situațiile prin care am trecut, el m-a sprijinit constant, de fiecare dată ne sfătuiam împreună”, a adăugat acesta.

Florin Vasilică și-a JIGNIT mama pe Internet

După moartea lui Liviu Vasilică, relațiile dintre fiul acestuia, Florin Vasilică și văduva regretatului artist s-au răcit tot mai mult, iar conflictele dintre ei au degenerat. Astfel, mama și fiul au de împărțit drepturile de autor ale lui Liviu Vasilică, acesta fiind motivul scandalului dintre ei.

"Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!", a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei sale, potrivit Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel