Fiul lui Leo Iorga, dezvăluiri dureroase despre tatăl său. Ce a făcut artistul înainte să moară: „O coincidență stranie”

Data publicării:
Leo Iorga, sursa facebook
Descriere foto: Leo Iorga, sursa facebook

Edy Iorga, fiul lui Leo Iorga, a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre tatăl său. Băiatul a mărturisit ce gest a făcut părintele său înainte să moară.

Vestea morții lui Leo Iorga a căzut ca un trăsnet peste familia artistului, dar și peste cei care l-au cunoscut. La aproape doi ani de la moartea cântărețului, fiul acestuia a făcut o serie de dezvăluiri despre părintele său. Edy Iorga a mărturisit că tatăl său și-a ales somnul de veci înainte să moară. Totodată, băiatul a povestit, cu durere în suflet, că tatăl său nu a murit până nu s-a asigurat că mormântul său este gata.

„El și-a ales groapa, a vrut să vină cu mama la masa negocierilor, se întâmpla asta în anul morții lui. Numai că nu i-a plăcut groapa de pe Aleea Artiștilor, a spus că acolo este prea mare înghesuială, că sunt morminte chiar și pe alee, așa că a ales o groapă de pe Aleea Scriitorilor, lângă mormintele lui Mihai Eminescu, I.L. Caragiale și Mihail Sadoveanu.

A cumpărat acolo o parcelă, apoi s-a tot interesat de lucrări. Ca o coincidență stranie, tata n-a plecat, n-a murit, până când nu a fost sigur că locul de veci este terminat. A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”, a declarat Edy Iorga pentru Playtech.ro.

 

Paula Iorga, dezvăluiri dureroase despre soțul său

 

Paula Iorga  a declara că este îngenunchiată de dorul soțului său, însă se simte împăcată, deoarece a reușit să-i prelungească viața lui Leo Iorga aproape nouă ani.

"Sunt foarte împăcată! Sunt mandra de mine ca am putut sa-i prelungesc viata cu aproape noua ani. M-am lăsat în urmă pe mine, dar nu regret. Mă bucur că am putut să-i fiu alături și că l-am ajutat. As vrea sa transform casa de la Eforie în ceva memorial. Intr-un moment am vrut sa o vând pentru tratamentele lui. Sufletul meu este la București, copii sunt acolo. Aștept sa ne regăsim, atunci când o sa considere el ca trebuie să mă ia la el", a mărturisit Paula Iorga la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel