Fiul lui Kamara, din nou pe masa de operație. Cât costă intervenția chirurgicală: "Sperăm că într-o zi o să se facă bine"

Kamara, foto instagram
Descriere foto: Kamara, foto instagram

Kamara își operează din nou fiul. Oana, mama băiețelului, a dezvăluit și ce sumă va trebui să plătească pentru următoarea intervenție chirurgicală.

Kamara luptă în fiecare zi pentru sănătatea fiului său. După ce Leon a fost  supus la numeroase intervenții, acum micuțul urmează să facă o nouă operație. Din nefericire, fiul lui Kamara va trebui să fie supus unor intervenții chirurgicale perioadice până va împlini 18 ani și se va opri din creștere.

Oana și Kamara sunt pregătiți pentru următoarea intervenție, care va avea loc în luna septembrie, în Spania.

“Leon este bine acum, este răcit puțin, dar e ok! Ar trebui să mergem în Spania pe 14 septembrie, atunci are programare, pentru alungirea de mușchi. Costurile se ridica undeva la 10.000 de euro.

Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine.

El nu are prieteni de vârstă lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă, înțelege tot, cântă, recită melodii, poezii în franceză. Suntem mândri de el”, a spus Oana pentru playtech.ro

 

Oana și Kamara, în relații bune de dragul fiului lor

Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar au decis să rămână în relații bune de dragului fiului lor, Leon.

 

„Kamara are grijă de el. Îl sună, se interesează pentru el ca să îi fie bine. Nu sunt probleme în privința asta. Și eu mă înțeleg bine cu Kamara, însă nu încape în discuție o împăcare intre noi”, a precizat Oana pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 aug 2021, 12:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience