Fiul lui Kamara a fost operat din nou. Cum se simte micuțul Leon/ FOTO

Data publicării:

Kamara și-a operat fiul din nou. Artistul a dezvăluit cum se simte micuțul Leo după intervenția chirurgicală.

Kamara luptă în fiecare zi pentru sănătatea fiului său. După ce Leon a fost  supus la numeroase intervenții, acum micuțul urmează să facă o nouă operație. Din nefericire, fiul lui Kamara va trebui să fie supus unor intervenții chirurgicale perioadice până va împlini 18 ani și se va opri din creștere.

Recent, fiul artistului a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona, iar alături de el au fost părinții săi, Kamara și Oana.Artistul a declarat că operația a decurs bine și urmează să se întoarcă în țară.

 „Leon a ieșit din operație acum o oră și jumătate, e bine acum, e încă sub sedativ, e încă în cameră. Suntem aici eu, Oana și el. A fost a doua operație de miotenofasciotomie, o operație făcută de Igor Nazarov și sperăm noi ca totul să fie bine. Poimâine (joi, n.r.) vom fi în țară, așa cum se preconizează. Leon e puternic, e voios, e un copil care luptă și noi luptăm alături de el. Să sperăm că totul va fi bine și joi vom fi în țară.

De altfel, îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că tot timpul a fost alături de noi, nu există nimic fără Dumnezeu. Le mulțumim și celor care ne-au fost alături și ne-au susținut și în această nouă etapă, și în cele precedente și să sperăm că totul va fi în regulă și de acum înainte. Încă un pas pentru Leon, de aici din Barcelona” a spus Kamara, pentru Cancan.ro.

 

Oana și Kamara, în relații bune de dragul fiului lor

 

Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar au decis să rămână în relații bune de dragului fiului lor, Leon.

 

„Kamara are grijă de el. Îl sună, se interesează pentru el ca să îi fie bine. Nu sunt probleme în privința asta. Și eu mă înțeleg bine cu Kamara, însă nu încape în discuție o împăcare intre noi”, a precizat Oana pentru playtech.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel