Fiul lui Kamara a ajuns din nou pe masa de operație. Cum se simte acum fiul artistului: „Timp de trei luni urmează o perioadă de recuperare”

Data actualizării: | Data publicării:
Kamara, foto Instagram
Descriere foto: Kamara, foto Instagram

Fiul lui Kamara a fost operat din nou. Artistul a dezvăluit care este starea de sănătate a lui Leon.

Kamara trece prin clipe grele alături de fiul lui, Leon. Cel mic suferă de o boală degenerativă, numită tetrapareză spastică, mai exact, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune.


Leon va suferi până la vârsta de 18 ani mai multe intervenții chirurgicale care au scopul de a-i reda o parte din mobilitate.


Ultima intervenție chirurgicală prin care Leon a fost nevoit să treacă a fost realizată de medici în Barcelona. Kamara a oferit informații despre starea de sănătate a fiului său. 


„Suntem la Barcelona, după intervenție. Sunt aici cu Oana și cu Leon. Se odihnesc în momentul ăsta amândoi. Leon doarme de ceva vreme pentru că e obosit.


Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Am ieșit din spital azi pe la ora 12:00 – 13:00, medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat.


E vorba de o alungire de muschi pe care Leon a mai făcut-o și anul trecut în iulie, anul ăsta am ajuns să o facem în septembrie pentru că nu s-a putut mai devreme”, a spus Kamara, la Antena Stars.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? ???????????????????????? ⭕ (@kamara_albnegru)


Leon nu va avea voie să facă mișcare în următoarele trei săptămâni, iar timp de trei luni va face recuperare. Medicii care l-au operat vor veni în România peste câteva luni pentru a observa cum a evoluat intervenția chirurgicală. 


„E bine, doar că timp de trei luni urmează o perioadă de recuperare. Primele trei săptămâni nu are voie să facă mișcare, după o lună va începe să facă ușor mișcări de mobilizare.


Operația a fost ieri, iar astăzi ne-au externat. Mâine ne întoarcem acasă. (…) După această perioadă de recuperare urmează tratamentele intensive pe care el le face.


Fiecare terapie în parte îl va ajuta în dezvoltarea lui, vom face asta la București, dar și la Timișoara.


Vor veni specialiști din străinătate care îl vor consulta, iar după cinci luni, doctorul care l-a operat va veni să îl evalueze”, a adăugat artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel