Fiul lui George Floyd, devastat de durere. "Nu pot să mă opresc din vizionarea videoclipului"

Data actualizării: | Data publicării:
George Floyd, instagram
Descriere foto: George Floyd, instagram

Moartea lui George Floyd i-a lăsat o mare durere în suflet fiului său. Acesta trece prin momente cumplite.

Fiul lui George Floyd, care a fost ucis când un ofițer de poliție din Minneapolis a spus că nu se poate opri să urmărească  videoclipul ultimelor momente în viață ale tatălui său.

"Este ca și cum nu aș putea să mă opresc din vizionarea videoclipului. Mă uit la videoclip aproape mereu, nu în fiecare zi, dar din când în când mă gândesc la asta", a spus fiul cel mare a lui George Floyd pentru Sky News.

Tânărul de 28 de ani a spus, cu ochii în lacrimi,  că încă retrăiește durerea aprigă pe care a simțit-o în momentul în care a fost nevoit să-l îngroape pe tatăl său, adăugând: "Încă mai am vise cu înmormântarea. Să-l văd în acel sicriu a fost ca și cum mă priveam și mă vedeam pe mine în acel sicriu. A fost devastator pentru că parcă încă mai respira când stătea culcat acolo în sicriul acela. De fiecare dată când mă uit la el mă văd și îmi dă fiori. "

 Nu poate uita momentul în care i s-a spus că tatăl lui a murit

Fiul lui George Floyd a primit un telefon în care i s-a spus că tatăl lui a murit. „Am primit un telefon spunând„ Tatăl tău a murit ”. Am spus : mă glumești, nu? ' Persoana mi-a spus atunci să merg pe YouTube și să privesc videoclipul și când am făcut-o nu mi-a venit să cred că este el. Când i-am auzit vocea, strigând-o pe bunica mea am început să plâng”, a mai spus acesta.

După ce a aflat de moartea tatălui său, viața i-a fost zbuciumată. Zilele au trecut, dar durerea a rămas la fel de intensă. Chiar și fiicei lui i-a fost greu să-i vorbească despre moartea bunicului. "Am vorbit cu fiica mea despre bunicul ei. Nu i-am spus totul, dar știe că nu mai este aici. Nu-l vom uita niciodată", a spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel