Fiul lui Gabi Luncă, sfâșiat de durere, la 3 zile de la moartea artistei: „Îmi e foarte greu. Mă ustură ochii de plâns”

Data actualizării: | Data publicării:
Emanuel Onoriu și Gabi Luncă, foto Facebook
Descriere foto: Emanuel Onoriu și Gabi Luncă, foto Facebook

Emanuel Onoroiu, fiul regretatei artiste de muzică lăutărească Gabi Luncă, își plânge mama, decedată în urmă cu trei zile.

Vestea morții lui Gabi Luncă a zguduit o țară întreagă. A fost un artist extrem de iubit de public, dar și de copiii ei. Fetele artistei, devastate de durerea prin care trecea mama lor, iar apoi de moartea acesteia, au ținut publicul la curent cu starea în care se afla artista. Nici fiul cântăreței nu și-a putut ascunde suferința și a postat un video pe rețelele de socializare, în care își strigă suferința.

 

 

„Am intrat live cu voi să vă mai împărtășesc de una, de alta, nici nu știu ce să mai spun, pentru că trăiesc o mulțime de sentimente. Am așa o furtună cu sentimente, cu amintiri, emoții, trăiri… Pentru cei care nu mă cunoașteți, sunt Emanuel Onoriu, băiatul lui Ion Onoriu și al lui Gabi Luncă, de curând decedată. Îmi e foarte greu, plâng de câteva zile, să ustură ochii de plâns. Bocesc”, a declarat Emanuel Onoriu, în cadrul unei transmisiuni în direct pe Facebook.

 

Fiul artistei și-a amintit și câteva momente din copilărie, atunci când mama sa era plecată mai mereu la cântări. 

„Am o grămadă de amintiri și emoții de când eram copil. Am intrat să vă vorbesc, ca să mă mai liniștesc. Când eram copil, m-am împrietenit cu șoferul părinților mei, acest om avea nevastă, dar nu avea copii. Eu trăgeam la ei, deveniseră părinții numărul doi. Omul acesta, într-o zi, mi-a povestit că nici nu știu ce a făcut mama pentru mine. Au plecat de la o nuntă, ea trebuia să meargă la o altă nuntă, pe vremea lui Ceaușescu, un an sau doi dacă aveam eu. Pe drum, el a fost la un pas să adoarmă. A oprit mașina și s-a dat cu apa dintr-o baltă pe față. El mi-a spus: Tu ai început să plângi de foame și am căutat un restaurant. Am mâncat repede și m-am ars. Am făcut bășică la gură, am țipat. Asta mi-a povestit șoferul. Mama când m-a auzit plângând a compus pe loc o cântare. În mintea ei s-a întâmplat și a scos o cântare”, a adăugat Emanuel Onoriu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel