Familia lui Florin Condurățeanu, declarații dureroase după decesul jurnalistului: "Durerea este majoră"

Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa RADIOTELEVISIONTV6
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa RADIOTELEVISIONTV6

La aproape 40 de zile de la moartea lui Florin Condurățeanu, familia regretatului jurnalist a făcut declarații dureroase.

Au trecut două luni de când Florin Codurățeanu s-a stins din viață. Regretatul jurnalist a lăsat multă durere în urma lui. Soția și fiul lui Nea Țuțu nu pot să-și revină după această pierdere imensa.

Soția marelui jurnalist a mărturisit  că nici acum nu a reușit să se întoarcă în casa unde, cândva, Nea Țuțu o aștepta seară de seară cu o vorbă bună. Femeia este împietrită de durere și nu poate concepe faptul că omul care i-a fost alături mai bine de trei decenii nu mai este lângă ea.

”Am simțit tot timpul că este lângă noi. Mă îngrozesc că trec 40 de zile, când se spune că sufletul pleacă undeva la locul de odihnă și că nu-l vom mai simți. Suntem mulțumiți sufletește că am mers permanent la cimitir. Moartea a fost instantanee, deci nu am fost pregătiți, au reușit să refacem ce era de refăcut, în fiecare zi am aprins o lumânare în casă. Dar trebuie să recunosc că, de data asta, eu, fiind mereu considerată din toată familia cea mai puternică la necazuri, cum este decesul, sau probabil reușeam să mă montez, el mă încuraja foarte mult. Îmi spunea că-s puternică, că pot, mă întărea foarte acum, acum eu am fost foarte slabă și ei au fost mai puternici. Nici astăzi nu am avut curaj să ajung acasă, să deschid ușa, să nu mai aud vocea aceea, discuțiile noastre”, a declarat la Antena Stars soția lui Florin Condurățeanu.

 

Și fiul regretatului jurnalist este devastat de durere, mai ales că Florin Condurățeanu s-a stins chiar în brațele lui. Răzvan a povestit că tatăl său i-a spus până în ultimul moment că totul  o să fie bine.

”Eu nici nu m-am așteptat să se întâmple așa ceva, nu știu cum să explic ce s-a întâmplat. A fost zdruncinător, când eu am sunat la salvare și salvarea nu a venit. Respira foarte greu, l-am întors, l-am dat cu apă, a zis da și când am sunat a patra sau a cincea oară mi-au spus că acum pleca salvarea că fusese la un alt pacient. Asta a fost, nu mai contează, acum contează că Țuțu nu mai e printre noi. Durerea familiei este majoră și va rămâne pentru totdeauna, nu poți să stingi așa ceva niciodată. E ceva sfâșietor că nu-mi mai sună telefonul să mă întrebe ce fac. Îniante să plece a spus foarte clar că noi să stăm liniștiți că totul va fi foarte bine”, a declarat și Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel