Fiul lui Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea lui de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:
Donald Trump Jr, instagram
Descriere foto: Donald Trump Jr, instagram

Donald Trump Jr., fiul lui Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump Jr. a spus oamenilor că a dat rezultate pozitive la testul pentru coronavirus la începutul acestei săptămâni, dar nu a prezentat simptome. Acum el se află în izolare acasă: "Don a dat rezultate pozitive la începutul săptămânii și a fost pus în carantină în conacul său. A fost complet asimptomatic până acum și respectă toate recomandările COVID-19 ", a spus purtătorul de cuvânt, potrivit People.

Tatăl lui Trump Jr., Donald Trump și Melania Trump, au avut amândoi rezultat pozitiv la virusul contagios, la începutul lunii octombrie. La acea vreme, Trump Jr. și fratele său Eric Trump au avut rezultate negative.

La fel ca tatăl său, Trump Jr. a minimizat continuu severitatea COVID-19 de-a lungul pandemiei. În iulie, a fost blocat din propriul cont Twitter timp de 12 ore, ca pedeapsă pentru răspândirea dezinformării despre virus.

În ciuda faptului că majoritatea americanilor nu au acces la nivelul de îngrijire medicală pe care l-a primit, Trump a spus la întoarcerea sa la Casa Albă că oamenii nu ar trebui să se teamă de COVID-19.

„Și un lucru sigur: nu te lăsa să te domine. Nu-ți fie frică de el. O vei bate. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent. O să o învingem ", a spus Trump, al cărui cabinet îi oferea îngrijiri medicale care nu erau disponibile pentru un pacient obișnuit, inclusiv tratament experimental.

Donald Trump Jr a postat și un filmuleț în care a vorbit despre starea lui de sănătate:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel