Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, ATAC dur la adresa tatălui său: Nu mai vreau să aud în viața mea de el!

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

 Mihai Zmărăndescu nu mai vorbește cu tatăl său de câțiva ani însă, anumite discuții de la Survivor au reaprins conflictul.

Mihai Zmărăndescu, în vârstă de 21 de ani, este fiul luptătorului din prima căsnicie, în urma căreia mai are și o fată. Cei doi copii nu mai țin însă legătura de câțiva ani, cu tatăl lor, după cum declară Mihai însă, anumite lucruri spuse de concurentul Survivor, în timpul competiției au reaprins conflictul. Mihai spune că nu a mai vrea să-și vadă tatăl niciodată, pentru că el și-a renegat complet copiii din prima căsnicie, adică pe el și pe sora sa

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!', a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV, potrivit viva.

"Prin prisma emisiunii îi știe toată țara caracterul"

Fiul său cel mare a fost foarte supărat de faptul că tatăl său a vorbit în cadrul show-lui doar despre copiii din prima căsnicie și îl condamnă dur pentru acest lucru. Mihai Zmărăndescu se bucură astfel, că prin intermediul competiției, întreaga țară a reușit să vadă adevărata față a tatălui său.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel