Fiul lui Ani Crețu din Vacanța Mare se confruntă cu alergii severe. Viața îi este pusă în PERICOL: „A trecut prin multe șocuri anafilactice”

Data publicării:
Sursa foto: Ani Crețu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ani Crețu, instagram

Fiului lui Ani Crețu, actrița care a interpretat rolul Urinelei în serialul de comedie Vacanța Mare, se confruntă cu alergii severe.

Ani Crețu a devenit cunoscută datorită rolului inconfundabil pe care l-a interpretat în serialul de comedie Vacanța Mare. Actrița trece prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fiul său. 

Fiul lui Ani Crețu din Vacanța Mare se confruntă cu alergii severe

Fiul actriței, în vârstă de 9 ani, se confruntă cu diverse alergii. Mai exact, de când avea 3 ani, putea consuma doar 7 alimente. Între timp acestea s-au diminuat, iar lista produselor pe care le consumă s-a extins. 

„Fiul meu este bine, sănătos. Dacă până la vârsta de 3 ani și jumătate putea mânca 7 alimente, apoi 9, acum au ajuns să fie excluse din meniu doar lactatele și derivatele lui.

Adan mănâncă sănătos, gătit de mine. El nu are o intoleranță la lactoza și atât, intoleranța dă balonare, deranjează intestinele, ai o imunitate scăzută, dureri de cap…”, a spus actrița din Vacanța Mare. 

Ani Crețu, pregătită în orice moment să meargă cu fiul ei la spital

Ani Crețu a mărturisit că laptele îi face foarte rău, motiv pentru care poartă mereu în geantă un flacon de calciu glucolic, o sticluță de picături antihistaminice și adrenalină injectabilă, pentru a evita orice tragedie.

„El are alergie la lapte, îi poate pune viața în pericol. În timp, l-am adus însă în zona produselor pe care le poate consuma, chiar dacă pe etichetă scrie ‘urme de lapte’, adică dacă au fost ambalate într-o unitate în care sunt ambalate și produse pe bază de lapte, nuci.

Sunt însă și fabrici unde se fac exclusiv pentru alergici și nu există nicio formă de contaminare. Fiul meu a trecut prin mai multe șocuri anafilactice”, a adăugat Ani Crețu.

„Când se întâmplă ceva intervin până ajungem la spital. Eu țin mereu în geantă un flacon de calciu gluconic și o sticluță de picături antihistaminice, sunt cele mai bune, sunt absorbite imediat de organism.

Dar am și pentru reacțiile severe adrenalină injectabilă. Am folosit-o de câteva ori, dar am reușit să îl echilibrez si fără si am fugit repede la spital”, a spus Ani Crețu pentru EGO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel