Fiul lui Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea de sănătate a marelui actor: „Mergem înainte”

Data publicării:
Alexandru Arșinel. Captura foto Digi 24
Descriere foto: Alexandru Arșinel. Captura foto Digi 24

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital seara trecută. Fiul său a oferit primele declarații despre starea de sănătate a marelui actor. 

Alexandru Arșinel a sunat de urgență la 112 seara trecută deoarece se simțea rău. O echipa medicală a venit la locuința actorului și l-au transportat la spital. Marele actor a fost dus de urgență la Spitalul Universitar din Capitală unde i s-au făcut mai multe investigații. 


Potrivit declarațiilor oferite chiar de fiul actorului, în prezent Alexandru Arșinel se află acasă, deoarece medicii au considerat că nu este necesar să îl intereneze. 


Alexandru Arșinel a trecut printr-o intervenție la inimă chiar luni trecute și s-a temut că ar putea fi vorba despre o complicație. 


”Am verificat că totul este bine, ne-am întors acasă și cu asta s-a închis capitolul. În general, tatăl meu dacă are o slăbiciune, dacă simte că are o problemă indiferent cât de mică, el cheamă salvarea și foarte bine face”, a spus fiul actorului la Antena Stars. 


Fiul marelui actor spune că a fost doar o alarmă falsă, iar acum starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este bună și se află înafara oricărui pericol. 


”Deci nu a fost o chestie de urgență. Nu a fost un eveniment grav de sănătate și așa mai departe. Toate lucrurile sunt ok, a fost o alarmă falsă, mai pe scurt, deci mergem înainte”, a adăugat acesta. 


La finalul anului trecut, Alexandru Arșinel a suferit o intervenție la inimă. 


Actorul a ajuns de urgență la spital în luna noiembrie și a fost suspus unor intervenții la inimă. Medicii i-au montat actorului un stent și un stimulator cardiac. Chiar dacă operația a fost un real succes, starea actorului nu era tocmai bună. Alexandru Arșinel spunea în urmă cu ceva timp că a rămas cu sechele. 


“Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a spus, Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel