Fiul lui Alexandru Arșinel, adevărul despre starea de sănătate a actorului: „Mai așteptăm un pic”

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Cristian Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel, a dezvăluit care este starea de sănătate a tatălui său. 

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în ultima vreme. În luna noiembrie 2021, medicii i-au montat un stent și, deși operația a fost un succes și starea sa de sănătate dădea semne de ameliorare, în urmă cu o lună, actorul a început să se simtă tot mai rău. 

Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor, din cauza problemelor cardiace. Potrivit FANATIK, familia artistului l-ar fi dus pe acesta într-o clinică privată, pentru a primi tratament de specialitate. 

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Cristian Arșinel, fiul actorului, spune că starea acestuia de sănătate dă semne de ameliorare și chiar iau în calcul revenirea acestuia pe scena teatrului, din toamnă. 

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a declarat Cristian Arșinel pentru ego.ro.

A fost operat în luna noiembrie


În noiembrie 2021, Alexandru Arșinel a fost supus unei intervenții medicale de montare a unui stent cardiac.

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, a declarat Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Prin ce trece actorul: „După tratamentul de la clinică...”


Alexandru Arșinel: Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă


În urmă cu o lună, Alexandru Arșinel spunea că avea dureri și că mergea la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a recunoscut actorul pentru VIVA, în urmă cu o lună. 

Ce spunea Alexandru Arșinel, cu puțin timp în urmă


Actorul a mai vorbit și în trecut despre problemele de sănătate pe care le are și despre greutatea de a se deplasa. Totuși, pe atunci, acesta nu era convins că se va retrage de pe scenă și spera la o însănătoșire.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă.

Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă.

Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de ani", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel