Fiul Ioanei Năstase, prima reacție după ce mama lui a fost bătută de Ilie Năstase: "Mi-a cerut să chibzuiesc bine..."

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa facebook

Fiul Ioanei Năstase a reacționat, după ce mama lui a fost bătută de Ilie Năstase.

Încurcate sunt căile iubirii, mai ales atunci când intervin problemele. Asta se întâmplă și în cel mai controversat scandal al momentului.  

În urmă cu câteva zile Ioana Năstase a apelat la numărul de urgență, după ce a susținut că soțul ei, Ilie Năstase a agresat-o fizic. La sosirea polițiștilor, aceasta a refuzat să mai depună plângere și sa ceară ordin de restricție.  Mai mult decât atât, nici fostul tenismen nu a recunoscut nimic în legătură cu acest subiect.

”Nu s-a întâmplat nimic! Ce a declarat ea? Că nu înţeleg. Eu nu ştiu ce a declarat”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

Fiul Ioanei Năstae, prima reacție după ce mama lui a fost bătută

Imediat după nefericitul eveniment, Ioana Năstase a decis să plece la Constanța. Aceasta a mărturisit că s-a refugiat la malul mării pentru a-și pune ordine în gânduri.

Fiul Ioanei Năstase a avut și el o primă reacție în legătură cu scandalul care a pornit între mama lui și Ilie Năstase. Acesta a rămas socat de tot ceea ce s-a întâmplat și i-a explicat mamei sale că nu vrea să pună presiune pe ea, ci vrea doar să se gândească foarte bine la ce are de făcut.

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu’, a declarat Ioana Năstase, pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel