Fiul fotbalistului Dănuț Lupu, salvatorul fetei de la metrou. Mărturia tânărului: "Avea ochii pierduți, se uita în gol". Cum s-a întâmplat tot

Data publicării:
Fiul fotbalistului Dănuț Lupu, salvatorul fetei de la metrou, sursa pixaby/ autor StockSnap
Descriere foto: Fiul fotbalistului Dănuț Lupu, salvatorul fetei de la metrou, sursa pixaby/ autor StockSnap

Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului în staţia Dristor 1 este fiul unui renumit fotbalist român Dănuț Lupu.

Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu, a povestit cum a reușit să o salveze pe fata de 15 ani, dar și care este motivul pentru care ea s-ar fi aruncat pe șine.

„Am auzit-o pe Alexandra țipând. Am crezut că și-a scăpat ceva, telefonul, skateboard-ul. Când m-am îndreptat spre peron, am văzut-o pe aia mică că s-a ridicat. În momentul când s-a ridicat, Alexandra a țipat: nu, nu, dă-mi mâna, atunci am fugit și eu și i-am zis: dă-mi mâna. Ulterior, a întins mâna și a venit spre noi, spre margine. Nu știu cum am reușit să o prind atât de bine de mână, cum am avut atât de multă forță să o trag atât de repede. Sunt fericit și bucuros că a ieșit așa și nu a pățit nimic.”, a povestit Răzvan Lupu la Matinalii Digi FM.

A treia tentativă de suicid

„Cred că am mai stat o jumătate de oră pe peron. Era ca orice om care trece printr-o traumă, printr-o depresie. Avea ochii pierduți, se uita în gol. După vreo 10 minute și-a mai revenit. Ulterior am vorbit cu tatăl ei. Ea are probleme de ceva timp și cu anturajul, cu integrarea ei în societate. E la a treia tentativă de suicid, din câte am înțeles, a schimbat și patru psihologi.”, a adăugat el.

Reamintim că o fată de 15 ani s-a aruncat pe șine în stația de metrou Dristor 1. Incidentul s-a produs în urmă cu două zile. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel