Fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian, mesaj dureros, la trei luni de la moartea regretatului artist: "Ți-aș da toată tinerețea"

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

La trei luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, fiul de suflet al regretatului artist a scris un mesaj dureros.

Alin Gabriel Matei, un tânăr cântăreţ a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. Acum, la trei luni de la moartea regretatului artist, tânărul a publicat pe rețelele de socializare câteva versuri din cântecul pe care i-l dedică celui pe care la considerat părintele său. 

 

”Nene, este tot ce mi-aș dori să se poată întâmpla: “O putere de-aș avea/ Ți-aș da ani din viața mea/ Ți-aș da toată tinerețea/ Să-ți mai văd pe chip blândețea/ C-ai plecat mult prea devreme/ Sufletul de dor îmi geme/ Adorm nopțile-n suspine/ N-am un sprijin lângă mine”. Și cântecul făcut pentru dumnevoastră continuă… Dumnezeu să vă aibă în paza lui, sufletul dumnevoastră bun și cald să își găsească liniștea! 3 luni pline de durere și suspine, de întrebări fără răspuns. Veți rămâne veșnic nemuritor pentru mine, vă voi iubi si prețui toată viața!”, a scris ”fiul de suflet”, Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Ce a vorbit tânărul cu Petrică Mâțu Stoian, ultima dată

 

 

Cei doi au discutat la filmările Revelionului de anul acesta despre faptul că artistul voia  să încheie șirul aparițiilor sale TV, deoarece își dorea să ia o pauză și să se bucure de bătrânețe. 

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a detaliat băiatul la România TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel