Fiul Corneliei Catanga se pregătește de nuntă. Ceremonia bărbatului nu va avea loc în România

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Fiul Corneliei Catanga se pregătește de nuntă, la un an de la moartea regretatei artiste.

Fiul Corneliei Catanga încearcă să depășească tragicul eveniment care a avut loc anul trecut și, anume moartea regretatei artiste, iar acum vrea să se căsătorească. Anunțul a fost făcut de tatăl acestuia, care spune că ceremonia nu va avea loc în România, ci acolo unde cei doi îndrăgostiți se vor stabili definitiv. Nu va fi o nuntă mare, spune Aurel Pădureanu, pentru că resursele financiare nu sunt extrem de mari. Mai mult, evenimentul trebuia să aibă loc anul trecut, însă doliul purtat în memoria artistei i-a împiedicat pe cei doi de la acest lucru.

„Da, Alexandru este de mult timp cu iubita lui. Măcar asta să-mi mai aducă fericirea. Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană. Ea a venit special pentru Alexandru să îl susțină după ce a murit Cornelia. Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?! Că nu sunt. El e un băiat talentat, cel mai tare pe pianist, dar nu vedeți că nu se poate face nimic în țara noastră de alții. Uitați ce s-a întâmplat la Eurovision. Oamenii buni sunt dați la o parte. Alex locuiește cu viitoare lui soție și vrea să facă acest frumos eveniment. Era programat anul trecut, dar dacă Cornelia s-a prăpădit..nu s-a mai putut face nimic, a trebuit să respectăm doliul", a declarat Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, pentru Click!

Detalii despre iubita lui Alexandru Pădureanu

Chiar dacă provine dintr-o familie de artiști, fiul Corneliei Catanga și-a ales o parteneră ce face parte dintr-un alt domeniu. Fata are cetățenie americană, țară în care își dorește și Alexandru să își ducă mai departe cariera.

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America! Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume, la Blue Not», invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi”, povestea Alexandru pentru sursa citată, cu ceva timp în urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel