Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea artistei: „Era dorința ei cea mai arzătoare”

Data publicării:
Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook

Alexandru Pădureanu va ajunge în fața altarului la doar 6 luni de la moartea Corneliei Catanga. 

Chiar dacă moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere în sufletul familiei, iată că fiul regretatei artiste va ajung în fața altarului la doar 6 luni de la moartea mamei lui. 


Alexandru Pădureanu se va căsători cu o fată  din America, iar tatăl lui a făcut anunțul. 


Doearece a trecut puțin timp de la moartea artistei, Aurel Pădureanu a mărturusit că nu va fi o petrecere cu muzică ci doar un eveniment restrâns cu familia. 


„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie.


Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate.(…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel pădureanu la Antena Stars. 


Aurel Pădureanu a declarat că pentru a-și stinge dorul merge foarte des la locul unde aceasta își doarme somnul de veci. Bărbatul a precizat că merge o dată la trei zile la mormânt și îi duce florile ei preferate.


”Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori câte are acum acolo”, a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel