Fiul Corneliei Catanga, mesaj dureros la o lună de la moartea artistei. Alex Pădureanu este în continuare în stare de șoc

Data publicării:
Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook

Băiatul Corneliei Catanga este în continuare în stare de șoc, după ce mama lui a decedat. La o lună de la moartea artistei, Alex Pădureanu a transmis și un mesaj dureros în memoria mamei sale.

Vestea că artista Cornelia Catanga s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. Regina muzicii lăutărești a plecat dintre noi, în urma infectari cu COVID-19, la doar 63 de ani. Artista a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, însă starea ei era atât de gravă încât medicii nu i-au mai putut salva viața.

A trecut mai bine de o lună de la moartea Corneliei Catanga, însă fiul și soțul artistei sunt în continuare în stare de șoc. Recent, Alexandru Pădureanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros pentru mama lui.

”Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere!!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate.

Nu mai dau detalii, unde, cum, cine, cand, ca explodează facebook-ul. Nu mai zic de cantare, si bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenala, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de faceai lumea în 2 secunde sa plângă.

Ceea ce este foooarte greu… trebuie sa te naști cu aura aia MARE.. indiferent ca erai la „de-ai nostri” sau la romani, toti erau la picioarele tale si cucereai pe toti.”, a scris Alex Pădureanu pe contul său de Facebook.

Mai mult decât atât, Alex Pădureanu a mărturisit că se sufocă de dorul mamei sale și că o va iubi mereu la fel de mult ca până acum.

”Vreau sa mai adaug ca MI-E UN DOR DE TINE DE MA SUFOC SI AZI CAND M-AM TREZIT AM PLANS SI ZBIERRRR INCONTINUU DE TINE, REGINA MEA, FRUMOASA MEA!!!!! P

REA MULTA FORTA IMI DAI. TE IUBESC!!! TU TI-AI SCRIS NUMELE IN NEMURIRE!!!!! TU DAINUI PUTERNICCCCCCCC!!!!!! TE IUBEEEEESCCCC! SUNT MANDRU CA SUNT BAIATUL TAU!!!!!

TE IUBESC MULT UNICA MEA MAMA!!!! SA VII PE LA MINE SA IMI ALINI DUREREA SI SUFERINTA SI SA MA IEI IN BRATE!!! SI SA TE PUP SI EU DE VREO 190 DE MILIOANE DE ORI LA INFINIT!!! SI SA TE ALINT!!!! TE IUBESC MUUULT!!!!”, a mai adăugat fiul artistei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel