Fiul Corneliei Catanga, devastat de durere la mormântul mamei sale: "Lacrimile nu le mai pot opri"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Alexandru Pădureanu, sursa facebook

 Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga este îngenuncheat de durere, după ce mama sa s-a stins din viață. Băiatul o plânge în fiecaare zi pe cea care i-a dat viață. 

Vestea că artista Cornelia Catanga s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. Regina muzicii lăutărești a plecat dintre noi, în urma infectari cu COVID-19, la doar 63 de ani. Artista a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, însă starea ei era atât de gravă încât medicii nu i-au mai putut salva viața. Băiatul Corneliei Catanga este în continuare în stare de șoc, după ce mama lui a decedat și nu poate să accepte că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi. 

Băiatul regretatei artistei vine aproape zilnic la mormântul mamei sale, acolo unde i-a făcut un adevărat altar, înconjurat de flori. 

Pe pagina sa de Facebook, tânărul a publicat un mesaj emoţionant şi câteva fotografii din cimitir.

”La mami meu. Fă, zbiet de tine fă. M-ai lăsat pe pământul ăsta printre pungașii ăștia nenorociți fă. Mamă. Lumea zice că sunt mai bine, dar plânge inima în mine fă. Nu mai am nici lacrimi și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău. De tata nu mai zic… ne mângâi fă sufletele să ne ridicăm de la pământ că ne dai semne fă. Nu mai putem de tine. Nu mai pot. Lacrimile nu le mai pot opri”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.

 

 

 

Aurel Pădureanu, despre visele în care îi apare Cornelia Catanga

 

 


Aurel Pădureanu este devastat de durere, dar se roagă mereu ca regretata artistă să îi apară în vis pentru a-i mai alina suferința. Recent, artistul și-a visat din nou soția și spune că aceasta este în continuare alături de el, acolo din ceruri. 


 ”Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis <>. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine”, a spus Aurel Pădureanu în cadrul unei emisiuni TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel