Fiul Corneliei Catangă, decizie radicală. Alex Pădureanu se va întoarce în America pentru a-i îndeplini dorința mamei: „O să am un succes teribil”

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Fiul Corneliei Catanga a decis să se întoarcă în America pentru a-i îndeplini mamei sale cea mai mare dorință.

Fiul Corneliei Catanga este hotărât să plece în Statele Unite ale Americii, deoarece vrea să-i îndeplinească astfel una dintre cele mai mari dorințe ale mamei lui, aceea de a avea o carieră de succes. Băiatul este îngenunchiat de durere, după ce mama lui s-a stins din viață, răpusă de COVID-19. Cu toate astea Alex Pădureanu vrea să lupte pentru a o face fericită pe regretata artistă.

Deși, acum fiul și soțul Corneliei Catanga stau extrem de prost din punct de vedere financiar, tânărul a mărturisit că se bazează pe ajutorul unei fete din America. Fiul Corneliei Catanga ar fi într-o relație cu tânăra respectivă de când a fost peste ocean, ia aceasta ar urma să vină în România în toamna acestuia an. Potrivit lui tatălui său, Aurel Pădureanu, cei doi vor pleca împreună în America, cel mai probabil anul viitor.

„El vorbește cu o fată din America și o să vină ea în octombrie și peste câteva luni o să plece cu ea. Sper la anul să plece în Statele Unite”, a declarat Aurel Pădureanu într-o emisiune tv.

Băiatul artistei a declarat că a luat această decizie deoarece mama lui mereu l-a sfătuit să lupte pentru visul lui.

„Ceea ce pot să fac este ca eu să-i satisfac dorințele mamei mele și să îmi continui cariera. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, ca eu să plec și să-mi continui cariera. Mereu îmi zicea:” Mamă, dacă nu-ți continui cariera și nu ajungi numărul 1 nu știu ce mă fac cu tine”, zice: ”Te spânzur!”, așa mi-a spus”, a mărturisit Alex Pădureanu, în cadrul aceleiași emisiuni.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel