Fiul Clejanilor a fost arestat în vacanța din Thailanda. Fulgy a trecut prin clipe de coșmar: ”Țipa, țipa, țipa!”

Data publicării:
Viorica de la Clejani, instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, instagram

Manole Dan Constantin Fulgeraș, cunoscut drept Fulgy, a trecut prin momente de panică în vacanța din Thailanda. Fiul Clejanilor a ajuns chiar în arest.

În timp ce se afla în vacanța mult dorită, Fulgy a trecut prin momente de coșmar. Acesta a povestit că între el și un taximetrist s-a iscat o ceartă, după ce bărbatul i-ar fi cerut mai mulți bani pe cursă.  Mai mult decât atât, băiatul Clejanilor ar fi fost închis în mașină, moment în care a devenit violent.

„Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient”, a declarat Fulgy, pentru un post de televiziune. 

După această altercație, Fulgy a petrecut 10 ore într-o secție din Thailanda. Pentru a putea avea din nou pașaportul și pentru a se întoarce acasă, a fost nevoit să plătească 15.000 de euro.

„Panică recepționera, panică persoana respectivă. Le-am zis să se liniștească, pentru că nu mai fac nimic mai rău de atât. Omul s-a dus la Poliție și mi-a făcut plângere. El a zis că necesită spitalizare. Calvar câteva zile. Am stat arestat 10 ore în secție. Am băut apă din același pahar cu toată lumea. Am văzut oameni în lanțuri, am zis că gata… intru la pușcărie.

Stai arestat 8 ore, după aceea te trimite la hotel. Am luat pastile să dorm, că îmi venea să mă întorc pe jos în România. Pașaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis că mă duc la pușcărie. Am avut noroc că am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. (…) Mi-a dat pașaportul înapoi și am plătit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hârtie ca și cum am plătit o amendă”, a mai dezvăluit băiatul Clejanilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel