Fiul Andreei Mantea a fost bătut la scoală. Dezvăluirile șocante ale vedetei: "E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe"

Data publicării:
Andreea Mantea și fiul ei, David, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Mantea și fiul ei, David, sursa instagram

David, fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală. Vedeta a povestit cum s-a întors acasă micuțul.

Andreea Mantea se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu fiul ei, David. Recent, vedeta a povestit că micuțul vine deseori bătut de la școală de alți copii. Prezentatoarea Tv a precizat că David nu este violent, lucru care o bucură, însă ar vrea să nu-și mai lase ceilalți colegi să de-a în el.

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil', a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

 

Pe lângă faptul că fiul vedetei nu ripostează atunci când este locit de către ceilalți copii, acesta este și foarte darnic. Andreea Mantea a povestit că David își dorește ca Moș Crăciun să ducă toate cadourile copiilor nevoiași.

 „Îmi doresc doar o mașinuță. Vreau să aibă mai mult timp să dea jucării celorlalți copii care nu au jucării', a spus David la Kanal D.

„Mă bucur că este înțelegător. Anul trecut nu era așa. A avut o listă foarte lungă anul trecut. A mai crescut. Mai bine câte o fărâmă de înțelepciune și mă bucură foarte tare. Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun. Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa. Dacă se poate, să fiu sănătoasă. Mi-e teamă de orice. Vreau să le dea celor care au nevoie', a completat Andreea Mantea.

 

 

Andreea Mantea, replică dură pentru cei care au crezut că este însărcinată

 

 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Andreea Mantea a vorbit de nenumărate ori despre faptul că  luat câteva kilograme în plus. Cu toate astea, gurile rele au speculat că vedeta ar ascunde o sarcină. 

Sătulă de toate întrebările legate de sarcină, Andreea Mantea a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care o atacă.

"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel