Fiul Andreei Mantea, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu micuțul David: M-am speriat

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, instagram

Fiul Andreei Mantea se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta s-a speriat îngrozitor. 

Andreea Mantea trece prin momente delicate. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a afișat în fața fanilor trisă și asta pentru că fiul ei, David, se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Mai exact, micuțul David a răcit foarte rău, lucru care a speriat-o pe prezentatoarea TV. 

"(...) Am întâmpinat o probleme cu David. A avut febră foarte mare. Acum i-a mai scăzut și a adormit dar m-am speriat oricum. (...) Bolnăviorul meu!", le-a povestit Andreea Mantea fanilor.

Cum se simte acum fiul Andreei Mantea

Andreea Mantea a avut grijă ca fiul ei să fie supravegheat de către cei mai buni medici. În continuare, micuțul este răcit, însă vedeta a fost nevoită să se întoarcă la treabă.

Andreea Mantea, despre problemele de sănătate de care suferă

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, despre care refuză să vorbească, deoarece spune că este un subiect sensibil pentru ea. În plus, aceasta suferă și de alergii. Nu are voie să mânânce diverse alimente, iar atunci când nu se poate abține ajunge imediat la spital. Andreea Mantea spune că nu se simte bolnavă, dar trebuie să ia peste 6 pastile pe zi, pentru a ține totul sub control. 


„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”. 

Andreea Mantea:  "Am intrat în blugii mărimea S"

Andreea Mantea s-a săturat de criticile din mediul online legate de faptul că s-a îngrășat, dar și de veșnica întrebare dacă este însărcinată. Vedeta a luat 14 kilograme într-un an de zile, astfel că s-a pus pe slăbit.

"Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/a. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!", a scris Andreea Mantea, pe Instagram.  

Se pare că prezentatoarea TV  și-a atins deja obiectivele. Andreea Mantea le-a mărturisit fanilor săi că a intrat într-o mărime mai mică la blugi și este foarte încântată de acest lucru. 

''Am intrat în blugi mărimea S. Stau să pocnească, dar am reușit'', a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel