Fiul actriței Regina King, Ian Alexander Jr. s-a sinucis la 26 de ani: „Familia noastră este devastată”

Data actualizării: | Data publicării:
Regina King și fiul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Regina King și fiul ei, sursa foto Instagram

Actrița Regina King este devastată de durere după ce fiul ei s-a sinucis la doar 26 de ani. 

Fiul Reginei King, Ian Alexander Jr. s-a sinucis la doar 26 de ani, potrivit revistei PEOPLE. Ian Alexander Jr. a fost singurul copil al actriței Regina King, din mariajul cu fostul ei soț, producătorul de discuri Ian Alexander Sr.

"Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian", spune King într-o declarație pentru sursa citată anterior. "El este o lumină atât de strălucitoare, căruia îi păsa atât de mult de fericirea celorlalți. Familia noastră cere considerație respectuoasă în această perioadă. Vă mulțumim".


Ian Alexander Jr. a împlinit miercuri vârsta de 26 de ani. Durerea este fără margini pentru familie. Ian Alexander Jr. a făcut muzică exact ca tatăl său. 


Actrița King se bucură de un succes imens pe plan profesional dar a declarat în urmă cu ceva timă că Ian a fost cea mai mare sursă de mândrie a ei. După ce s-a despărțit de tatăl lui Ian în 2007, după nouă ani de căsnicie, King a mărturisit că nu este ușor să crești singur un copil, dar că nimic nu este mai puternic decât dragostea ei pentru el. 


"Nu știți ce este dragostea necondiționată. Poți să spui că știi, dar dacă nu ai un copil, nu știi ce este asta", declara actrița la vremea respectivă. "Când o experimentezi, este cel mai împlinitor (lucru) din toate timpurile".


Cei doi și-au făcut tatuaje identice, pe care scrie "dragoste necondiționată" în aramaică. 


"Luam lecții de Kabbalah. El a spus, hai să alegem trei (desene) fiecare și să nu ne spunem unul altuia care sunt și oricare dintre ele se potrivește, acela este cel pe care îl vom tatua și amândoi am ales dragostea necondiționată.", a declarat Regina King la The View în 2017. 


De asemenea, Ian și-a însoțit adesea mama pe covoarele roșii, inclusiv în 2019, când a numit-o "super mamă" în timp ce se afla la Globurile de Aur.


"Este pur și simplu o super mamă", a declarat el pentru E! News. "Ea nu lasă ca zilele proaste de la muncă sau orice altceva să strice timpul pe care îl avem împreună. Este cu adevărat minunat să am o mamă cu care mă pot bucura să petrec timp."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel