Finaliștii "Românii au Talent" 2022. Cine sunt cei 5 concurenți calificați mai departe

Data publicării:

În ediția de pe 13 mai 2022, s-au ales primii 5 finaliști din cadrul emisiunii Românii au Talent, ce se vor lupta pentru marele premiu.

Pe 13 mai a avut loc prima semifinală a concursului Românii au talent, unde au participat 12 concurenți, dintre care doar 5 au trecut mai departe. Aceștia se vor lupta pentru marele premiu din finala ce va avea loc pe 27 mai 2022. Ei vor concura și cu ceilalți 5 semifinaliști, ce vr fi aleși în cea de-a doua semifinală. Așadar, Pavel Bartoș și Smiley au fost cei care au anunțat cele 5 nume norocoase ce s-au calificat în finală.

Martina Meola

Prima concurentă care a reușit să meargă în marea finală este Martina Meola. În vârstă de doar 8 ani, fetita a reușit să uimească jurații de la Românii au talent prin numărul unic de pian. Aceasta studiază instrumentul de la  5 ani si 9 luni, dar, pe lângă acesta, mai are și alte pasiuni. Fetița a primit și butonul de Golden Buzz la preselecții, din partea prezentatorilor Pavel Bartoș și Smiley, iar în semifinale a cântat legată la ochi.

"În această seară voi cânta un colaj de Frederic Chopin, iar acesta a fost un compozitor foarte romantic, a fost numit pianistul sentimentului prin excelență, și-a iubit foarte mult țara și a vrut ca inima să-i fie dusă în Polonia, acolo s-a născut. Eu mai când și cu vocea, mai recit poezii.", a spus Martina Meola în preselecții.

Zametheea

A doua concurentă care a trecut direct în finală este Zametheea, care s-a prezentat pe scena Românii au Talent cu un moment unic de spoken word poetry. Aceasta este directorul unei asociații, care își dorește să încurajeze tinerii să se implice în activități civice prin artă. Ea a terminat facultatea de Teatru și, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe premii importante.

"Eu cred că mesajul tău ar trebui să ajungă la cineva.. iar acei cineva sunt pe un iacht în Elveția, în Costa Rica.", a fost mesajul spus de Andi.

Raisa Radu

Raisa Radu este a treia concurentă ce a trecut în finala concursului de talente. Aceasta i-a uimit pe jurați, dar și pe public cu o interpretare muzicală perfectă. Chiar dacă nu are studii muzicale, Raisa a fost atât de bună în preselecții, încât l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese Golden Buzz-ul. 

"Ești foarte talentată. Ești făcută pentru scenă.", a fost replica Andrei.

Alex DoWis

Alex DoWis a fost aplaudat de toți jurații, de la prima sa apariție pe scenă, unde s-a prezentat cu un număr de grafitti inedit. Și acesta a primit Golden Buzz-ul tot din partea celor doi simpatici jurați. Alex face grafitti de mic, descoperind, treptat, cum poate transforma asta la nivel de artă. 

"El aduce lumină în întunericul de care mi-e teamă.", a fost reacția Andrei.

Gabriela Dincă

Ultima concurentă care a reușit să câștige simpatia publicului a fost Gabriela Dincă. Aceasta a furat din nou privirile tuturor celor din sală, printr-un număr de gimnastică, îmbinat cu acrobație și balet, toată lumea comparând-o cu Nadia Comăneci. Fiica lui Mihai Bobonete a fost și cea care a apăsat butonul auriu, pentru aceasta, aducând-o direct în semifinale. Acum, Raisa Radu merge mai departe, în bătălia finală. Mai mult, jurații sunt de acord cu faptul că Gabriela poate deveni următoarea Nadia Comăneci a României.

"Ești făcută ca să fii campioană. Tu poți să ajungi un campion mondial.", a fost reacția lui Mihai Bobonete, cel care a adus-o în această etapă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel