Finala Românii au talent: Cine pleacă acasă cu 120 000 de euro

Data actualizării: | Data publicării:

Cei mai talentați 11 concurenți ai sezonului 12 Românii au talent de luptă în marea finală!

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă. X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă sunt cei care vor oferi, în această seară, La PRO TV, un spectacol de neratat. 


Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului. 


În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Darius Mabda a câștigat premiul de popularitate

Darius Mabda a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro, cu ajutorul telespectatorilor, care l-au  votat la sfârșitul ultimei semifinale. 

Martina Meola a avut o prestație uluitoare

Andra: ”Tu ești preferata mea din acest sezon. Nu ai cum să nu apreciezi un astfel de talent”

Andi Moisescu: „Ești un pianist desăvârșit. Tu ești fenomenul acestei emisiuni. Am fost cutremurat de felul în care ai închis această partitură. Eu aș fi realmente măgulit dacă talentul tău ar fi recunoscut drept cel mai mare talent al acestui sezon”.

Raisa Radu a interpretat melodia Family Portrait a artistei Pink.

Andi: “Nu știu dacă de acasă se simte la fel, dar aici ai reușit să declanșezi o emoție incredibilă! Am simțit că a venit din tine tot. Am simțit unde prin corp de la început și până la final”.

Mihai Bobonete: “Eu cred că muzica pentru tine este forma de terapie care te face să fii varianta ta cea mai bună. Ești făcută pentru așa ceva. Vocea ta sună dumnezeiește. Sper să câștigi Românii au talent”.

 X-treme Brothers au impresionat juriul

Dragoș Bucur: ”Am remarcat că sunteți îmbrăcați ca Bobo. Este ușor să ne uităm, dar este greu să ne imaginăm câtă muncă este în spatele a ceea ce vedem”.

Andra: ”Ne țin cu sufletul la gură de fiecare dată, din toată punctele de vedere. Nu ne-ați dezamăgit. Sunteți ca un puzzle uman, dar cu mușchi”

Zametheea, rugăciune pentru români


„S-a pustiit țara că ne fură unii tot ce avem. Apără Doamne regatul tău de prostie și trufie. Dă-ne Doamne viitorul nostru înapoi (...) N-am de gând să las țara asta să moară. Iartă-i Doamne pe români că au fost hoți și-au fost hapsâni... Suntem mulți și vrem dreptate! Sunt aici să schimb ceva.. Sunt aici să schimbăm ceva”, a rostit Zametheea pe scena talentelor. 

Mihai Bobonete: „Eu cred că scopul tău a fost unul foarte clar. Să vii pe scenă și să spui lumii cum vezi tu lucrurile! Trebuie să continui pe drumul ăsta și să trâmbițezi binele”.

Andi: „Tu ai ajuns în finală! Oamenii au ajuns la concluzia că tu ai talent să faci spectacol!”

 

Emanuel Ion, tânărul nevăzător, melodie compusă de el

Dragoș Bucur: ”Eu aș vrea să îți spun două lucruri. Primul - ai spus că te străduiești în fiecare zi să fii un băiat normal. Nu te mai strădui. Tu ești un copil supranormal. Celălalt lucru - sunt artiști care pe scenă aleg să vorbească despre lucrurile care îi interesează. Tu ai ales să vorbești despre Dumnezeu. Mi se pare foarte important.”

Andra: ”Mă uimești cu fiecare apariție a ta. Ai spus atâtea lucruri care m-au emoționat. Mă emoționează când ai spus că nu vreau mila voastră. Mă bucur că am putut să-ți ofer atâta bucurie. Sunt aici, cu tine”.


Ana-Maria Mircea i-a uluit pe jurați 

Tânăra a interpretat melodia "Până când nu te iubeam" a Mariei Tănase.

Mihai Bobonete: “Absolut uluitor! A fost ceva senzațional! Ai depășit și interpretarea celor de la Pink Martini. Varianta ta este acum preferata mea! Cred că va fi unul dintre principalele momente virale de la Românii au talent!”

Andra: “Eu din preselecții am asociat-o pe Ana-Maria cu Maria Tănase! Ai cântat așa de frumos! Nu ai cum cu vocea asta să nu-i cucerești pe cei de acasă! Te iubesc!”


Alex Dowis a ridicat juriul și publicul în picioare

Andi Moisescu, cu ochii în lacrimi:”Pentru mine, ești cel mai bun povestitor pe care l-am întâlnit în 50 de ani de viață. Este ceva de domeniul irealului. Sunt emoționat până la lacrimi. Mă consider extrem de norocos că am trăit emoția de a-ți vedea lucrările. 

Dragoș Bucur: ”Băiatul meu cred că a recunoscut imaginile din Micul Prinț. Mesajul pe care tu ai ales să-l pui la final cred că e foarte important pentru vremurile pe care le trăim. E foarte bine că tu facă artă, dar ai și un mesaj”.


Aurel Niamțu, interpretare emoționantă

Artistul a cântat melodia “Mă-ntorc acasă”.

„Voi m-ați reinventat pe mine ca artist. Nu o să vă uit toată viața!”, a spus Aurel înainte de a urca pe scenă. 

Andra: “Sunt extrem de fericită! Emoționată! Vocea ta m-a dus cu gândul la Tom Jones, la Aurelian Andreescu. Sunteți trecut la vocile mele preferate! (...) Așa cum am promis, după această emisiune îmi doresc o colaborare cu dvs. Publicul vă iubește! Vom vedea ce va fi în seara asta”. 

Mihai Bobonete: “Aveți o voce atât de tânără! Mai aveți multe de spus. Participarea la Românii au talent este de fapt lansarea carierei dumneavoastră!”


Gabriela Dincă, moment de poveste 

Andi Moisescu: ”Câtă sensibilitate și cât talent pentru un copil. Te admir pentru maturitatea ta artistică. Aș vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care te-au votat”

Dragoș Bucur: ”E paradoxal că în aceeași persoană poți să vezi maturitate și, în același timp, inocență. Oamenii uită că, de fapt, copiii sunt niște îngeri”.


Bianca Ciocîrlan, dans spectaculos pe hoverboard. 

Mihai Bobonete: “Un spectacol absolut uluitor! Mi s-a părut un număr extraordinar cap-coadă!”

Andi: “Tocmai te-ai reinventat. Ai venit aici cu un spectacol total! Ești absolut minunată! Este absolut senzațional ce reușești să faci cu o jucărie”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel