O fetiță, în vârstă de 4 ani, a murit după ce a fost sfâșiată de câinele familiei, în grădina din spatele casei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Imagine cu caracter ilustrativ, unsplash, autor Anh Phan
Descriere foto: Sursa foto: Imagine cu caracter ilustrativ, unsplash, autor Anh Phan

Final tragic pentru o fetiță de 4 ani. Copila a fost sfâșiată de câinele familiei, în grădina din spatele casei.

O fetiță de patru ani a murit în mod tragic, după ce a fost sfâșiată de câinele familiei, în Marea Britanie. Alice Stones a fost atacată în grădina ei din spate în jurul orei 17:00, pe 31 ianuarie. Poliția a fost chemată la fața locului de către serviciul de ambulanță imediat după ora 17:00, dar nu s-a mai putut face nimic pentru copilă. Leziunile provocate de patruped au fost incompatibile cu viața. 

O fetiță, în vârstă de 4 ani, a murit după ce a fost sfâșiată de câinele familiei, în grădina din spatele casei

În mod tragic, Alice a fost declarată moartă la proprietatea din zona Netherfield. Câinele care a sfâșiat-o pe fetiță a fost împușcat de poliție. Poliția a evacuat rezidenții de teamă ca nu cumva câinele să scape înainte de a putea să-l încolțească și să-l împuște, potrivit DailyStar.

Vecinii au vorbit acum despre incidentul îngrozitor.

 "Am auzit țipete disperate noaptea trecută. Am auzit 'e moartă! E moartă! Părea că Louise striga. Erau țipete pătrunzătoare. Vor rămâne cu mine pentru totdeauna. A fost un coșmar. Am inima frântă. Mă vor bântui. Este un câine acolo, un câine mare și maro. L-am văzut doar în casă", a declarat un vecin pentru The Sun.

O înregistrare video de la fața locului a arătat un ofițer de poliție care le cerea cu disperare localnicilor să se îndepărteze de casă.

 "Dacă acest câine iese afară, cineva va fi rănit", se aude un polițist pe înregistrare.

Se crede că familia avea câinele de vânătoare doar de șase săptămâni.

"Înțeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunității și asupra publicului larg, iar oamenii se pot aștepta să vadă o prezență mare a poliției în zonă în această seară și în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă. Aș dori să îi asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg. Oricine are motive de îngrijorare ar trebui să se simtă liber să se apropie de ofițerii noștri și să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanțe, în special pe platformele de socializare", a declarat marți Supt Matt Bullivant.

Poliția a declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit, iar familia fetei este sprijinită de ofițeri. Aceștia au rămas la fața locului, în timp ce investigațiile lor continuă.

Citește și: Cum să supraviețuiești unei haite de câini agresivi? Sfaturi de la un poliţist care a salvat de la moarte un om, într-o situație similară

Duhovnicul Anei, femeia ucisă de câini în București: De ce s-a întors în locul unde mai fusese mușcată de animale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel