Filmul ''Monster Hunter'', cu Milla Jovovich, a debutat în box-office-ul nord-american. Ce loc ocupă

Data publicării:
Jan Alexander , pixabay
Descriere foto: Jan Alexander , pixabay

Într-un nou weekend în care activitatea cinematografelor din Statele Unite şi Canada a fost profund afectată de pandemia de COVID-19, filmul "Monster Hunter" a debutat  în box-office-ul nord-american.

Într-un nou weekend în care activitatea cinematografelor din Statele Unite şi Canada a fost profund afectată de pandemia de COVID-19, filmul "Monster Hunter" a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american cu încasări de 2,2 milioane de dolari obţinute din 1.736 de săli de proiecţii, potrivit Agerpres.

Potrivit Comscore, doar 34% dintre cinematografele din America de Nord sunt în prezent deschise.

"Monster Hunter", un film fantasy şi de acţiune regizat de Paul W.S. Anderson, o are ca protagonistă pe soţia cineastului britanic, actriţa Milla Jovovich, devenită celebră graţie rolurilor interpretate în franciza "Resident Evil" şi în alte pelicule SF.

Acest film, bazat pe seria omonimă de jocuri video lansate de Capcom, prezintă povestea unui grup de soldaţi de elită, conduşi de Captain Artemis, rol interpretat de Milla Jovovich. Atunci când o neaşteptată furtună de nisip obligă acea unitate militară să se refugieze într-o lume populată cu monştri periculoşi şi puternici, soldaţii sunt obligaţi să lupte pentru supravieţuire într-o bătălie disperată.

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal şi DreamWorks, a coborât pe locul al doilea cu încasări de 2 milioane de dolari obţinute din 1.906 de cinematografe, în cel de-al patrulea weekend al său de proiecţii.

 

Această peliculă a obţinut până în prezent încasări de 27 de milioane de dolari în America de Nord, iar box-office-ul său global a urcat la 84,5 milioane de dolari.

Acest film, ce marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.

Pelicula, o continuare a filmului "The Croods" din 2013, prezintă povestea familiei preistorice Crood, aflată în căutarea unui loc mai sigur în care doreşte să se stabilească şi ai cărei membri se întâlnesc cu cei ai unei alte familii, care este mult mai bine plasată pe scara evoluţiei sociale.

Thrillerul "Fatale", produs de compania Lionsgate, a debutat pe poziţia a treia cu încasări de 925.000 de dolari obţinute din 1.107 cinematografe.

Regizat de Deon Taylor şi avându-i în rolurile principale pe actorii Hilary Swank, Michael Ealy şi Mike Colter, filmul spune povestea unui bărbat căsătorit care este înşelat de o poliţistă şi ajunge să fie implicat într-o crimă.

Comedia "Half Brothers", produsă de Focus Features, a coborât două poziţii până pe locul al patrulea cu încasări de 260.000 de dolari în cel de-al treilea weekend de proiecţii, obţinute din 1.143 de cinematografe, iar box-office-ul său nord-american a urcat la 1,79 milioane de dolari.

Regizat de Luke Greenfield şi avându-i în rolurile principale pe Luis Gerardo Mendez, Connor Del Rio, Jose Zuniga şi Vincent Spano, filmul spune povestea personajului Renato, directorul mexican al unei companii de aviaţie, care este extrem de şocat atunci când află că are un frate vitreg, nonconformistul Asher. Cei doi fraţi vitregi, cu personalităţi extrem de diferite, pornesc împreună într-o călătorie forţată de starea de sănătate precară a tatălui lor şi refac acelaşi traseu ce a fost urmat de părintele lor atunci când a imigrat din Mexic în Statele Unite.

Comedia "The War with Grandpa" a coborât un loc până pe poziţia a cincea cu încasări de 169.000 de dolari obţinute din 803 cinematografe în cel de-al 11-lea weekend al său de proiecţii. Box-office-ul nord-american al acestei pelicule a ajuns la 18,1 milioane de dolari.

Regizat de Tim Hill şi bazându-se pe romanul omonim scris de autorul de cărţi pentru copii Robert Kimmel Smith, acest film îl are ca protagonist pe actorul Robert De Niro, care are în palmares două premii Oscar. Intriga prezintă povestea unui elev din clasa a VI-a care depune mari eforturi pentru a-şi recâştiga dormitorul, după ce bunicul lui s-a mutat în locuinţa familiei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel