Filmările la ''Black Panther 2'', suspendate după o accidentare a actriţei Letitia Wright

Data publicării:
Letitia Wright, sursa instagram
Descriere foto: Letitia Wright, sursa instagram

Producţia ''Black Panther: Wakanda for ever'', continuarea filmului de succes al studiourilor Marvel, a fost suspendată pentru a-i permite actriţei Letitia Wright să-şi revină după o accidentare survenită în vară în timpul filmărilor, potrivit presei de specialitate.

Actriţa vedetă din "Black Panther", un film al faimoasei francize americane lansate în 2018, a fost rănită în timpul unei cascadorii la Boston, în august.

Accidentarea, prezentată ca fiind minoră, nu ar trebui să afecteze programul de producţie, scriau la acel moment Variety şi Hollywood Insider, principalele publicaţii ale industriei cinematografice americane. Data de lansare a filmului, regizat de Ryan Coogler, rămâne pentru moment stabilită pentru 11 noiembrie 2022.

"Letitia se recuperează la Londra din septembrie în urma accidentării suferite pe platoul de filmare de la 'Black Panther 2' şi aşteaptă cu nerăbdare să revină la muncă la începutul anului 2022", au declarat reprezentanţii actriţei într-un comunicat.

"Letitia vă roagă să vă gândiţi mereu la ea în rugăciunile voastre", se mai spune în comunicat.

Personajul interpretat de actriţă urma să ocupe un rol şi mai important în continuarea filmului "Black Panther", după decesul anul trecut în urma unui cancer a lui Chadwick Boseman, care a interpretat rolul principal în acest film.

Nominalizat la şapte categorii la premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, în 2019, "Black Panther" a generat venituri de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel