Filip Munteanu, cel mai tânăr actor din serialul „Clanul”, va petrece Crăciunul la munte: „Este sărbătoarea mea preferată în familie” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Filip Munteanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola că, anul acesta, va petrece Crăciunul la munte, împreună cu familia. Cel mai tânăr actor din serialul „Clanul” ne-a spus și ce i-a scris Moșului, dar și ce dorințe are de la noul an.

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Filip Munteanu: Obosit dar cu multe satisfacții după un an plin. Îmi doresc mult să vină vacanța de iarnă și să plec la schi și snowboard. 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?
      
Filip Munteanu: Anul 2023 a fost un an frumos cu multe proiecte. Cele mai mari provocări au rămas filmările de la Clanul și spectacolele pe care le-am avut, iar bucurii au fost rezultatele bune de la școală, participarea la World Of Dance alături de trupa mea de hiphop The Hardest Generation și vacanța de vară petrecută cu familia mea.

Spectacola: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?
    
Filip Munteanu: Îmi doresc să câștige România la Euro2024. Pentru că se termină filmările de la Clanul, sper să mai apară și alte proiecte. Îmi doresc un cățel și să mă joc cât mai mult cu prietenii mei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de F i l i p M u n t e a n u (@filipmunteanu20)

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?
      
Filip Munteanu: Cu siguranță pe mama mea. Ea este mereu alături de mine și mă încurajează. 

Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?
      
Filip Munteanu: I-am scris și sper să îmi îndeplinească toate dorințele. I-am cerut lucruri care au legătura cu fotbalul și gaming-ul.

Spectacola: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?
     
Filip Munteanu: Crăciunul este sărbătoarea mea preferată în familie. Abia aștept să facem bradul, în ajun avem masă mare în familie cu bunicii și finii, dimineața deschidem cadourile și mâncăm lapte cu cozonac, iar apoi plecăm câteva zile la munte.

Cum a reușit Filip Munteanu să ia castingul pentru serialul „Clanul” și cum face față filmărilor

În vârstă de 12 ani, Filip Munteanu, cel mai mic actor din serialul „Clanul”, ne-a dezvăluit cum i-ai cucerit pe producători la casting, astfel încât să ajungă să-l joace pe Florinel, cum face față filmărilor, dar și care a fost cea mai grea secvență pe care a avut-o.

„Sunt destul de organizat, îmi prioritizez activitățile săptămânale în funcție de proiectul din perioada respectivă. Lipsesc rar de la școală, am timp după-amiază și de odihnă și de distracție. Casting am avut cu trei regizori și pentru că nu am avut emoții deloc cred că i-am cucerit cu felul meu de a fi. Mai cred că m-am potrivit foarte tare pe rol. Sunt foarte multe asemănări între mine și Florinel. Nu prea mai am emoții la filmări. M-am obișnuit cu ce se întâmpla pe set. Doar trebuie să-mi învăț textul foarte bine și în rest totul decurge perfect. Am avut zile mai grele. Fie la filmările din vară, pentru că îmi era foarte cald, fie iarna când era mai frig. În rest nu am avut nicio problemă. Cea mai intensă secvență pe care am avut-o a fost cea cu explozia de la finalul primului sezon. Și a mai fost destul de grea și secvența când m-a amenințat Ciomag cu pistolul la cap, când eram răpit”, a dezvăluit Filip Munteanu, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel