Fiii lui Ion Dolănescu se războiesc din nou. Dragoș: ”Maria Ciobanu m-a pus la masă. Ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”

Data publicării:
Dragoș Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Dolănescu, foto Facebook

Un nou episod din scandalul din celebra familie Dolănescu este pe cale să înceapă. Fiii celebrului interpret de muzică populară duc un război în urma dispariției lui Ion Dolănescu, 

După 8 ani de procese, Dragoș și Ionuț Dolănescu au reușit să împartă averea lăsată de tatăl lor, însă nici măcar asta nu a făcut pace între cei doi frați. 

Dragoș locuiește în Costa Rica, iar Ionuț face „naveta” între America și România. Deși nu se văd prea des, cei doi frați nu ratează ocazia să arunce cu săgeți unul în celalalt. 

Recent, Dragoș a vrut să lămurească lucrurile, după ce fratele său ar fi afirmat că mama sa, Maria Ciobanu, l-ar fi așezat la masă pe Dragoș. 

 ”Și maică-mea l-a pus pe Ionuț la masă, acum ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”

”E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica. În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?” , a declarat Dragoș Dolănescu pentru Impact. 

Mai mult, Dragoș Dolănescu rememorează cu tristețe perioada facultății, în care a muncit pe brînci pentru a se întreține, în timp ce fratele său, spune acesta, ar fi trăit fără griji. 


 ”Tata nu mi-a dat bani, în studenție, vara munceam ca să am bani, pe perioada iernii, pentru chirie, cărți și haine. Ionuț era răsfățatul familiei, iar eu, în timpul facultății, căram cu cârca sacii de ciment, pentru a face rost de un ban! Lui Ionuț nu i-a lipsit nimic. A luat și drepturile de autor ale tatălui nostru, i s-au acordat lui, deși mi se părea mai corect să le împărțim frățește”, a mai spus Dragoș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel