Fiicele regretatului Victor Socaciu, atac dur la adresa Marinei Almășan: „Să se abțină de la orice afirmații”

Data publicării:

Fiicele regretatului Victor Socaciu au făcut declarații dure la adresa Marinei Almășan. 

Ana Maria și Iulia, fiicele regretatului Victor Socaciu, au făcut o serie de acuzații neașteptate la adresa Marinei Almășan și o susțin pe Brîndușa Simion. După moartea regretatului artist, au existat mai multe tenisuni între Marina Almășan, fosta lui soție și Brîndușa Simion, ultima soție a lui Victor Socaciu.

Fiicele regretatului Victor Socaciu, atac dur la adresa Marinei Almășan

Acum, Ana-Maria și Iulia, fiicele regretatului artist, au decis să vorbească despre neînțelegerile dintre cele două femei. Marina Almășan a declarat că cele mai multe melodii i-ar fi rămas lui Victoraș, fiul ei și al lui Victor Socaciu, iar de aici au plecat și tenisunile cu familia regretatului artist. 

„În calitate de moștenitori legali ai celui care a fost Victor Socaciu – tată si soț, precum și în calitate de deținători a majorității drepturilor de autor (75%)… Noi, care l-am iubit cu adevărat și care am fost lângă el până în ultima clipă, dezmințim în totalitate afirmația eronată conform căreia piesele lui Victor Socaciu au fost scrise în timpul căsniciei cu Marina Almășan ori că ar fi fost scrise pentru aceasta.

„Nu este adevărat nici că lui Victoraș i-au revenit 80% din drepturile de autor”

Nu este adevărat nici că lui Victoraș i-au revenit 80% din drepturile de autor. Fiecare moștenitor are dreptul la câte 25%. Totodată, confirmăm existența manuscriselor originale pentru fiecare piesă, pe care am decis să le expunem pentru cei interesați de aspecte din viata și creația marelui artist, la expoziția permanentă «In memoriam – Victor Socaciu» de la Brașov. Avem rugămintea către persoanele care nu fac parte din familie și care l-au denigrat cât au putut cât timp a trăit, acuzându-l, printre altele de șantaj, precum si de multe alte lucruri nefondate, să se abțină de la orice afirmații tendențioase de acum înainte, și să-l lase într-un final să se odihnească în pace!”, au transmis Iulia Socaciu, Ana Maria Socaciu, Brîndușa Socaciu pentru cancan.ro.

„Țin legătura cu fratele meu, dar nu el declară aceste lucruri”


„Țin legătura cu fratele meu, dar nu el declară aceste lucruri. După moartea tatei l-am rugat mult pe Victoraș să fie liniște, iar el mi-a spus că-și dorește același lucru și că va vorbi cu mama lui. Mai multe nu știu, chiar nu știu ce au discutat ei doi. Nu am de ce să mă supăr pe el, nu el face aceste declarații”.

Ce spune Marina Almășan, în legătură cu acest scandal

„Deja declarațiile văduvei frizează zona patologicului, drept care consider necesar să mă retrag din această mocirlă, în care respectiva înțelege să cufunde memoria lui Victor. Ca atare, din acest moment nu mă mai deranjează dacă-și arogă toate cele câteva sute de cântece ale lui Victor: să fie ale ei și, probabil, într-un viitor apropiat o să citesc pe undeva că și Victoraș e, de fapt, copilul ei și nu al meu. Îmi pare rău că am fost atrasă în acest joc meschin de imagine. Eu mi-am construit altfel imaginea în fața românilor. Las să și-o construiască ea așa cum a fost obișnuită toată viața. Voi fi mult mai atentă la proverbe de genul: «Te bagi în tărâțe, te mănâncă porcii»”, a declarat Marina Almășan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel