Fiica Oanei Roman a absolvit clasa pregătitoare. Cum o răsfață vedeta pe Isa: „Plecăm în cel mai frumos loc de pe Pământ” / FOTO

Data publicării:

Oana Roman este tare mândră de fica ei, după ce aceasta a absolvit grupa pregătitoare. Vedeta o răsfață din plin pe micuță, motiv pentru care vor pleca într-o vacanță de vis.

Oana Roman este în culmea fericirii, după ce fiica ei și a lui Marius Elisei a absolvit grupa pregătitoare. Cu această ocazie specială, vedeta a ținut să își răsfețe copilul așa cum se cuvine, astfel că se pregătesc să plece într-o vacanță de vis.

 

Oana Roman, despre pedepsele pe care le primea de la tatăl ei: „M-a închis în debara și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore”

 

Vedeta a aștetat cu nerăbdare ca Isa să termine școala pentru a se putea bucura de zilele călduroase de vară, așa cum se cuvine. Vedeta a postat o imagine cu Isa de la absolvire și a menționat că momentul reprezintă începutul vacanței.

„Și a absolvit clasa pregătitoare! A început vacanțaaaaa”, a scris Oana Roman în cadrul postării în care Isa ține în mână diploma de absolvire.

Imediat după festivitatea de absolvire, Oana Roman a dat fuga la un salon de înfrumusețare, acolo unde și-a vopsit părul. Vedeta prea să pună toate detaliile la punct pentru vacanța în care umrmează să plece peste două zile alături de fiica ei și posibil și de Marius Elisei.  Cât despre locația în care urmează să mearga Oana Roman, aceasta nu a dat prea multe detalii, însă a precizat că este cel mai frumos și special loc pentru ea. Cu toate astea, vedeta a postat o imagine din locul spre care va pleca peste două zile, iar peisajul pare a fi desprins din orașul american Miami.

 

„Pregătiri de vacanță. Duminică plecăm în cel mai frumos loc pe Pâmânt, cel puțin pentru mine!”, a scris vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel