Fiica Maiei Morgenstern, adevărul despre relația cu mama sa. Ce s-a întâmplat între cele două

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Cabiria Leea, fiica Maiei Morgenstern a dezvăluit cum este relația cu mama ei, dar și ce s-a schimbat după ce ea a intrat la facultate.

Toată lumea o știe pe Maia Morgenstern, însă puțini o cunosc pe fiica acesteia. Cabiria Leea are 21 de ani și este absolventă  a Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Recent, Cabiria Leea a decis să dezvăluie adevărul despre relația dintre ea și mama ei, dar și cum s-a schimbat legătura dintre ele, după ce a intrat la facultate. Aceasta a mărturisit  că s-a îndrăgostit de teatru instant, în momentul în care a fost admisă la facultate. Până atunci, se gândea că pe viitor va face ceva cu totul diferit.

”Mai în glumă, mai în serios, am decis s-o fac. În ultimul moment. Uneori, chiar mă mir că am intrat. Pe-atunci aveam cu totul altă viziune în legătură cu viitorul meu, eram un matematician în devenire și-mi plăcea foarte mult, nu acordam cine știe ce atenție teatrului. Și-apoi, odată intrată, m-am îndrăgostit așa… pe loc. De scenă, de repetiții, de public, de adrenalină și de un băiat… Nu mai știu care a fost ordinea. În orice caz, privit din exterior, probabil că influența mamei în toată povestea asta a fost una indirectă, practic doar un factor care a determinat insistența profesoarei, pentru care sunt atât de recunoscătoare, ca să dau audiția”, a spus Cabiria pentru playtech.ro

Pasiunea pentru teatru le-a apropiat enorm de mult pe cele două și se înțeleg din ce în ce mai bine, mai ales de când Cabiria a intrat la facultate.

 

„Mama mă susține parcă din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Relația noastră a înflorit, parcă, de când am început să pășesc în domeniu. Discuțiile noastre sunt altfel, deschiderea noastră una față de cealaltă e alta. Probabil că așa ar fi fost oricum, probabil că legătura noastră s-ar fi strâns odată cu maturizarea mea, dar faptul că acum împărțim același Univers sau, în orice caz, un procentaj mai mare din el, a ajutat mult în ceea ce privește comunicarea dintre noi”, a mărturisit Cabiria pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel