Fiica lui Victor Socaciu, devastată de durere după moartea tatălui său. Ana Maria trece prin momente grele: ”O inimă mare a încetat să mai bată”

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Maria Socaciu și Victor Socaciu, sursa facebook, colaj foto
Descriere foto: Ana Maria Socaciu și Victor Socaciu, sursa facebook, colaj foto

Vestea morții lui Victor Socaciu a îndoliat o țară întreagă. Fiica artistului este devastată de durere.

Și cerul îl plânge astăzi pe Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață, la 68 de ani, după ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta se afla de mai mult timp în spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. 

Familia lui Victor Socaciu este devastată de durere. Printre aceștia se numără și fiica sa, Ana Maria, care este îngenuncheată de durere. Cu greu și-a găsit cuvintele pentru a-și exprima regretul față de părintele său. 

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, este mesajul postat de fiica artistului pe Facebook.

 

 

Marina Almășan, mesaj dureros în urma decesului lui Victor Socaciu

 

 

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit, a scris Marina Almășan pe rețelele de socializare.

 

 

Cu ce probleme de săntate se confrunta Victor Socaciu

 

Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel