Fiica lui Tom Cruise, Bella, refuză să se mute cu el: ”Nu, mulțumesc, tată”

Data publicării:
Tom Cruise, foto facebook
Descriere foto: Tom Cruise, foto facebook

Tom Cruise se roagă de fiica lui să se mute cu el, însă Bella îl refuză

În ultimii doi ani, Tom Cruise a trăit o viață de lux în Londra, datorită proiectelor sale de film de înaltă calitate.  

Potrivit MailDaily, actorul în vârstă de 58 de ani, se roagă de fiică să se mute cu el. Însă Bella, în vârstă de 27 de ani, nu dorește să locuiească cu tatăl ei. 

Actorul locuiește într-o proprietate opulentă, care plătește o chirie de 455.000 de dolari pe lună. Casa are patru dormitoare, piscină interioară și o priveliște cum numai în filme poți vedea. Dar chiar și așa, nu este suficient pentru a atrage pe Bella lângă el. 

În momentul de față, Bella locuiește cu soțul ei, într- casă umilă cu trei dormitoare din Croydon, în Sudul Londrei.  

O sursă apropiată susține că ”Tom are o echipă dedicată de personal care să aibă grijă de fiecare capriciu al său, unde poate apela la room service de la restaurantele din Corinthia”.

Reamintim faptul că Bella a fost  adoptată de Tom și fosta lui soție, în anul 1992. Fratele biologic mai mic, Connor Cruise, care are 25 de ani, a fost adoptat de cuplul A-list, trei ani mai târziu. 

Vezi pozele pe MailDaily

În urma cererii tatălui, Bella a răspuns:  Mulțumesc tatălui meu pentru tot. Dacă nu erai lângă mine în momentele grele, probabil acum aș fi fost înecată de atâtea probleme. Dar cu toate acestea, nu doresc să mă mut cu tine”, a declar Bella potrivit MailDaily. 

Bella, fostă studentă la artă, a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor din Croydon, o suburbie aflată la 19 kilometri (12 mile) de Londra, împreună cu soțul ei. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel