Fiica lui Teo Trandafir a avut de suferit din cauza faptului că este adoptată: "Nu te juca cu Maia"

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Fiica lui Teo Trandafir a trecut prin momente mai grele, în care copiii o marginalizau, din cauza faptului că a fost adoptată.

Fiica lui Teo Trandafir a trecut prin momente grele, după ce colegii și prietenii ei au aflat faptul că este adoptată. Prezentatoarea TV  a povestit faptul că Maia a fost extrem de marginalizată din această cauză, copiii neînțelegând concret definiția de "adoptat" și dând-o la o parte pe aceasta. Chiar dacă nu au același sânge, vedeta spune că între cele două nu s-a simțit niciodată acest lucru, fiind împreună încă de când Maia era foarte mică. Mai mult, aceasta i-a dat și un sfat fetei ei, cu ajutorul căruia a reușit să treacă peste bullying. 

„Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată».

I-am zis: «Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D, potrivit fanatik.

Cum s-a decis Teo Trandafir să adopte un copil

Îndrăgita prezentatoare TV a adoptat-o pe Maia la vârsta de 36 de ani, când aceasta era doar un bebeluș. Chiar dacă nu era pregătită să devină mamă nici la acea vârstă, din cauza programului haotic de la locul de muncă, vedeta spune că destinul este cel care a făcut alegerea în locul ei. De atunci însă, cele două sunt de nedespărțit.

Teo Trandafir i-a dat vestea Maiei încă de la vârsta fragedă de doi ani, expunând totul într-o poveste pe care fata ei să poată să o înțeleagă într-un mod cât mai frumos posibil, care să nu-i lase urmări. Cât despre părinții biologici ai fetei, vedeta a mai dezvăluit faptul că Maia nu i-a cunoscut până acum, dar dacă va dori, ea nu se va impune acestei decizii.

„Maia nu prea vrea să își cunoască mama biologică, a fost un moment care nu a venit. (…) Nu ar fi nicio problemă dacă la 18 ani va dori să își cunoască mama”, a spus Teo Trandafir în podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel