Fiica lui Pepe, dusă de urgență la spital. Micuța s-a accidentat când se juca în parc: "Totul s-a întâmplat pe când alerga"

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pascu a fost dusă de urgență la spital, după ce s-a accidentat în parc.

Momente de panică pentru Pepe și Raluca Pascu, după ce fiica lor a ajuns de urgență la spital. Micuța Rosa s-a accidentat în timp ce se afla cu mama ei în parc. Mai exact, zilele trecute, în timp ce alerga, aceasta s-a împiedicat și a căzut, fracturându-și osul la mâna stângă. Într-un interviu, Raluca a povestit tot ce s-a întâmplat.

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca pentru playtech.ro

 

Pepe își dorește și cel de-al treilea copil

 

Artistul a mărturisit că este pregătit să o ia de la capăt și să ajungă din nou în fața altrului. Mai mult decât atât, fostul soț al Ralucăi Pascu a declarat că își dorește să devină tată pentru a treia oară. Acesta este de părere că nu trebuie să-și priveze următoarea parteneră de acest lucru, din cauza faptului că el are deja doi copii.

Pepe a precizat că vrea să mai facă un copil cu viitoarea lui parteneră, asta dacă și ea își va dori acelasi lucru. De asemenea, artistul a ținut să menționeze și ce calități își dorește să aibă femeia cu care va ajunge din nou în fața altarului. Acesta vrea de la următoarea parteneră să-l iubească, să-l respecte, dar mai ales și cel mai important, să fie cuminte.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel