Fiica lui Pavel Bartoș a devenit majoră. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul TV: "Îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău"

Data actualizării: | Data publicării:
Pavel Bartos , foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos , foto Facebook

Sărbătoare mare în familia lui Pavel Bartoș. Fiica prezentatorului TV a împlinit 18 ani. 

Pavel Bartoș este unul dintre cel mai apreciați prezentatori TV. Pe lângă cariera de succes, Pavel Bartoș se mândrește și cu o familie superbă. Se spune că bărbații adevărați sunt tați de fete, iar Pavel Bartoș are 3. Una dintre ele a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 18 ani. Cu această ocazie specială, prezentatorul TV a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii în care se află alături de fiica lui.

"La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înteles în timp ca principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare!

La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine! Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine! Tati", a scris Pavel Bartoș pe rețelele de socializare. 

 

 

 

 

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme

 

 

Pavel Bartoș se bucură de un succes imens pe plan profesional. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și oameni de televiziune din România. Ba mai mult, acum a dat și un exemplu de ambiție pentru toți oamenii care vor să slăbească. Actorul și-a propus să dea jos câteva kilograme, iar motivul este neașteptat. Pavel Bartoș va începe în primăvara acestui an filmările pentru o producție cinematografică proprie, iar din acest motiv s-a pus pe slăbit. Actorul a început să facă sport și a fost mult mai atent la alimentație. 


„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm. Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc”, a declarat Pavel Bartoș pentru Click.ro.


Pavel Bartoș și-a propus încă de la finalul acestei veri să dea 12 kilograme jos și iată că a reușit cu multă ambiție. Actorul spune că se simte mult mai bine acum și nu îi va fi deloc greu să se mențină. Chiar dacă nu are un regim, Pavel Bartoș spune că cel mai mult l-a ajutat sportul. 


„Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai declarat Pavel Bartoș, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel