Fiica lui Nelu Ploieşteanu, devastată de durere pentru că nu și-a putut înmormânta tatăl creștinește: „Am implorat să se facă ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu este foarte dezamăgită pentru că tatăl ei nu a avut parte de o înmormântare așa cum se cuvinte. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Din cauza protocolului COVID, regretatul artist nu a putut fi înmormântat creștinește, iar fiica acestuia nu poate trece peste această durere. Aneta Gavrilă spune că a făcut tot posibilul ca tatăl ei să fie înmormântat așa cum se cuvine, dar din păcat s-a lovit de foarte multe uși închise. 


„Avem sufletul împietrit. Conştiinţa parcă nu mă lasă, că m-am lovit numai de pereţi. M-am lovit de pereţi în săptămâna asta. Am implorat să se facă ceva. 


A fost cel mai bun tată din lume pentru mine. A fost cel mai modest om pe care l-am cunoscut, cum îl ştiţi şi dumneavoastră, discret, elegant, puternic. Ne dădea aşa o putere să trecem peste orice. Acum am înţeles că datorită lui am trecut cu toţii peste moartea lui Mihăiţă (n.r. regratatul fiu al lui Nelu Ploieşteanu)”, a spus în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, fiica regretatului artist Nelu Ploieșteanu. 


Aneta Gavrilă l-a implorat chiar și pe Ludovic Orban să facă ceva pentru tatăl ei. Chiar dacă s-a luptat nespus de mult, aceasta nu a reușit să înduplece inimile autorităților.


„Mi s-a spus că au ajuns până la domnul Orban cererile mele pe care le-am făcut peste tot pe unde am putut şi nu mi-a dat niciun răspuns nimeni.  Atunci, eu i-am scris domnului Orban, am făcut rost de numărul lui de telefon şi l-am rugat, în numele tatălui meu, să facă ceva pentru el, dacă se poate, pentru că am înţeles că în foarte multe cazuri s-a putut. Foarte multe cazuri. 


Dânsul nu mi-a răspuns la acest mesaj. Eu am crezut că acela nu este numărul lui, bineînţeles. După aia am sunat la Palatul Parlamentului, sau nici nu mai ştiu unde e dânsul. Am sunat oficial la birou dânsului. Mi-a făcut legătura, am vorbit cu secretara şi am închis. Nici 30 de secunde nu a durat şi m-a sunat dânsul.


Am spus, dacă a însemnat pentru dumneavoastră ceva tatăl meu, vă implor, ajutaţi-mă, lăsaţi-mă să îi fac un omagiu. Lăsaţi-mă să îl aduc în curte, aşa cum l-am adus până la urmă cu maşina, pentru că am zis că dacă n-am tupeu, n-am ce să fac. 


Deci eu nu l-a luat pe tata de la IML, pentru că am aşteptat un răspus de la dânsul, pe care nu mi l-a dat, bineînţeles. A spus că revine cu un telefon. După care am aşteptat telefonul acela. Bineînţeles că i-am mai dat mesaje (...) Am înţeles că nu se vrea şi a trebuit  să îl iau, că nu mai puteam să îl mai ţin. Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut şi l-aş fi înmormântat aşa cum merita, nu cum l-am îngropat, aşa cum a fost acest protocol (...)”, a adăugat Aneta Gavrilă la Antena 3. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel