Fiica lui Diego Maradona, ultimul mesaj către tatăl ei: „Aşteaptă-mă acolo. Te iubesc”

Data publicării:
Dalma și Diego Maradona, foto Instagram
Descriere foto: Dalma și Diego Maradona, foto Instagram

Dalma Maradona, fiica cea mare a legendarului fotbalist Diego Armando Maradona, i-a transmis un ultim mesaj tatălui său, trecut în neființă pe 25 noiembrie 2020.

Dalma Maradona are 33 de ani și este actriță. Dispariția lui Diego Armando Maradona, la doar 60 de ani, a devastat-o pe fiica acestuia, care, la câteva zile după tragedie, a găsit forța de a scrie un ultim mesaj pentru legendarul fotbalist, în care îi promite că îl va iubi și îl va apăra mereu. 


„Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi (n.r.: ieri)… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa«Y como es él» pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt, tu cântai frumos şi eu ţipam', a scris Dalma Maradona în dreptul unei fotografii emoționante din copilărie. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona)

Actrița a rememorat și câteva întâmplări dragi ei, cum ar fi momentele în care Diego Maradona își suna nepoțica. 

„Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine. Nu pot. Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viaţa este scurtă, astfel că ne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!”, a mai scris aceasta. 

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel