Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată. Tânăra a făcut dezvăluiri emoționante despre sarcina/ FOTO

Data publicării:
Ioana Voicu, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Voicu, sursa instagram

Mădălin Voicu va deveni bunic. Fiica politicianului este însărcinată.

Mădălin Voicu este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni bunic cu acte în regulă. Singura fiică a politicianului, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată. Ioana va naște în luna mai, fiind deja în a șasea lună de sarcină. Într-un interviu recent, viitoarea mămică a dezvăluit și sexul bebelușului. Totodată, aceasta a mărturisit că a avut parte și de câteva complicații, motiv pentru care a decis să nu dezvăluie marea veste până nu s-a asigurat că totul este în regulă cu bebelușul.

 

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.', a mărturisit Ioana Voicu, în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

În urmă cu mai mult timp, pe vremea când nu era însărcinată, Ioana spunea că simte că prima dată va fi mămică de fetiță. Ei bine, se pare că simțul matern și-a spus cuvântul, iar Ioana va avea o fetiță.

 

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema. (…) Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată', a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

 

Din căsnicia cu Carmen Olteanu, Mădălin Voicu are doi băieți. Din căsnicia cu prima soție, au rezultat Ioana, Tudor și Mădălin Voicu Junior. De asemenea, politicianul mai are doi băieți din alte relații pasagere.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♀ ???????????????????? ???? ???????????????????? ➰ (@ioana.voicuu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel