Fiica lui Ioniță de la Clejani, nevoită să își scoată silicoanele. Motivul pentru care renunță la implanturi: „Știu că e o criză de gelozie și încă sunt foarte confuză”

Data publicării:

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, spune că este nevoită să-și scoată silicoanele, după ce iubitul ei i-a făcut observație. 

Ramona de la Clejani a trecut printr-o intervenție chirurgicală de implant mamar, în urmă cu ceva timp. Artista dezvăluie că este nevoită acum să renunțe la implanturi, deși este extrem de încântată de rezultat. Logodnicul ei nu este mulțumit de rezultat, astfel că o îndeamnă să recurgă la o nouă intervenție chirurgicală, pentru a scăpa de silicoane. 


”Soțul meu spune că nu e de acord ca eu să am implanturi, pentru că mă vrea așa cum spune el, simplă, nu este de acord cu silicoanele, el spune plastic, nici nu spune silicoane, așa că trebuie să îmi scot implanturile, el spune că nu am nevoie de silicoane. Evident că eu știu că e o criză de gelozie și încă sunt foarte confuză”, a spus Ramona de la Clejani, pentru Spynews. 

Artista nu este complet decisă să facă acest pas și spune că singurul motiv pentru care ar face-o, ar fi nemulțumirea iubitului. 


”Eu mi-am dorit atât de mult și am suferit atât de mult pentru această operație, de implant mamar. Dar dacă el își va dori cu adevărat asta și va merita, cu siguranță voi face și pasul ăsta, pentru că fericirea nu stă în implanturi, e vorba despre cum ne înțelegem noi, în familia noastră”, a explicat Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani este însărcinată

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este însărcinată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ady Paris, colegul ei de breaslă, cu care intenționează să să căsătorească anul viitor. 

„Vrei să îți dau o veste! Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, a spus Ramona de la Clejani pentru Click!.

Ramona de la Clejani a avut o viață extrem de grea. Crescută fără tată, doar de mamă, aceasta a trăit extrem de chinuită, ajungând chiar să cânte la acordeon pe străzile din Anglia.
Artista spune că terapia a ajutat-o să treacă peste traumele copilăriei și că, în prezent, viața ei e minunată. 

 

„Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns încontinuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit. Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat”, a declarat Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani pentru sursa citată. 

 

Ioniță de la Clejani nu o vrea în viața lui: Ești făcută din greșeală

 

Ioniță de la Clejani nu dorește o relație cu fiica sa, Ramona. Tânăra  afirmă că acesta i-ar fi adresat cuvinte grele și s-ar fi purtat urât cu ea. 

“Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun ”, a spus Ramona de la Clejani, potrivit Playtech.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel