Fiica lui Ioniță de la Clejani, de urgență pe patul de spital. Ce veste a primit de la medici: „Sarcina este…”

Data publicării:
Ramona de la Clejani, foto Facebook
Descriere foto: Ramona de la Clejani, foto Facebook

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență pe patul de spital. Medicii i-au dat un verdict neașteptat despre sarcină. 

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este însărcinată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ady Paris, colegul ei de breaslă, cu care intenționează să să căsătorească anul viitor. 

„Vrei să îți dau o veste! Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, a spus Ramona de la Clejani pentru Click!.

Fiica lui Ioniță de la Clejani, de urgență pe patul de spital

Recent, Ramona de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor, după ce a susținut un eveniment tocmai la Londra. Vedeta a mărturisit că a avut stări febrile, probleme cu respirația, dar și o hemoragie. Aceasta a fost nevoită să stea pe perfuzii. Din nefericire, medicii i-au dat și o veste neașteptată. Se pare că fiica lui Ioniță are sarcină toxică și trebuie să fie foarte atentă.

“Era să dau colțul în weekend… cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare. Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate”, a declarat Ramona Manole, conform Click.

Ioniță de la Clejani nu o vrea în viața lui: Ești făcută din greșeală

Ioniță de la Clejani nu dorește o relație cu fiica sa, Ramona. Tânăra  afirmă că acesta i-ar fi adresat cuvinte grele și s-ar fi purtat urât cu ea. 

“Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun ”, a spus Ramona de la Clejani, potrivit Playtech.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel