Fiica lui Ion Dichiseanu rupe tăcerea. Care este starea de sănătate a marelui actor: „Totul este din cauza unei investigații făcute greșit”

Data publicării:
Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook

Fiica lui Ion Dichiseanu vorbește despre starea de sănătate a tatălui său, după ce marele actor a fost dus de urgență la spital și internat la ATI din cauza unor probleme pulmonare. Luna trecută, actorul s-a mai confruntat cu o serie de probleme grave de sănătate, care au necesitat internare. 

Ion Dichiseanu abia fusese externat din spital, luna trecută, după ce s-a confruntat cu probleme pulmonare. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, subliniază faptul că nu este vorba de virusul SARS-Cov2, ci de o investigație medicală greșită.

"Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina cu bine acasă. Doamne ajută!", a scris Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel