Fiica lui Ion Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este sub o supraveghere medicală”

Data publicării:
Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook

Marele actor a trecut prin momente dificile din cauza unor probleme de sănătate și a fost nevoit să se interneze de urgență în spital. Acum a fost externat și se află acasă, dar sub supravegherea medicilor.  

Fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei, acesta este din ce în ce mai bine, dar are nevoie de supravegherea medicilor. Marele actor a avut probleme grave de sănătate din cauza unor infecții severe. Ion Dichiseanu a fost la un pas de moarte, dar medicii au reușit să îl salveze după ce a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost intubat. 


”Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui. 


Între mine și tata este o relație specială, de prietenie, suntem câte o jumătate de inimoară, bucățică din el sunt. Dar amândoi sunt pentru mine sfătuitori. Mă consider binecuvântataă de Dumnezeu pentru relația pe care o am cu părinții, mai ales pentru profunzimea relației pe care o am cu tata. De multe ori, chiar dacă nu spun ceva, el înțelege de ce am nevoie și ce simt și e valabil și invers. Asta pentru că petrecem foarte mult timp unul lângă celălalt, ne bucurăm de momentele frumoase împreună. Timpul trece foarte repede atunci când ești lângă oamenii pe care îi iubești”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru Star Matinal. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel