Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pentru tatăl ei: ”Supereroul meu! Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă!”

Data actualizării: | Data publicării:

Ion Dichiseanu este în continuare internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Este a doua internare a marelui maestru din ultima vreme. În luna decembrie a anului trecut, actorul s-a confruntat cu o pneumonie severă. 

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, își încurajează tatăl prin mediul virtual și se roagă ca acesta să se însănătoșească. 

 

„Știu că în viziunea multora, supereroii poartă costume, pelerine, zboară și au super puteri. În viziunea mea așa arată un supererou. Supereroul meu! Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă!”, a scris Ioana pe Facebook

 


Ion Dichiseanu abia fusese externat din spital, luna trecută, după ce s-a confruntat cu probleme pulmonare. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a explicat, săptămâna trecută, că nu este vorba de virusul SARS-Cov2, ci de o investigație medicală greșită.


„Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută”, a scris tânăra pe Facebook.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel