Fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit care a fost ultima dorință a tatălui ei înainte de moarte

Data publicării:
Ioana Dichiseanu, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, sursa facebook

Ion Dichiseanu s-a stins din viață și a lăsat multă durere în urmă. Care era ultima dorință a regretatului actor?

Ion Dichiseanu s-a stins din viață, după ce a fost internat  trei luni de zile la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală.


"A decedat astăzi în jurul orei 14,00 la noi în spital. Era internat de circa trei luni", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.


Ioana a dezvăluit care era ultima dorință a tatălui ei: „Între Anastasia și tata este o legătură specială. Se iubesc, se înțeleg... În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe "primăvara sufletului său" în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris fiica regretatului artist în urmă cu doar câteva zile. 


Ioana Dichiseanu s-a rugat mult ca tatăl ei să se întoarcă sănătos acasă, în plus s-a luptat enorm ca acesta să treacă peste cu bine peste acea cumpănă. Își dorea enorm să îl poată vedea alături de fiica ei, dar iată că ultima dorință a actorului nu a putut fi îndeplinită. 
În ultima perioadă, Ion Dichiseanu dădea semne că starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună. Chiar fiica lui dezvăluia în urmă cu ceva timp că tatăl ei se simte mult mai bine și așteaptă cu nerăbdare să fie externat din spital. 


„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii


Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine.


La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, a spus Ioana Dichiseanu, pentru fanatik.ro în urmă cu câteva zile. 

 

Citește și: Cine a fost Ion Dichiseanu. Cele mai importante roluri ale marelui actor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel